Antena Căutare

Are o avere de 65 MILIARDE de euro, dar se îmbracă de la second hand și preferă să meargă cu metroul: ”Vreau să dau un exemplu bun”

Are o avere estimată recent la 65 de miliarde de euro și va împlini la finalul lunii martie 90 de ani.

Are o avere estimată recent la 65 de miliarde de euro și va împlini la finalul lunii martie 90 de ani.

Cu această ocazie a fost făcut un documentar despre fondatorul IKEA, Ingvar Ka.mprad care a lăsat pe multă lume cu gura căscată datorită stilului său de viață mai mult decât modest.

"Nu cred că am purtat vreodată haine care să nu fi fost cumpărate la mâna a doua. Vreau să dau un exemplu bun" a explicat acesta.

În ciuda averii sale uriașe, este cunoscut ca o persoană foarte zgârcită: preferă să meargă cu metroul la lucru, iar mașina pe care o conduce este un Volvo vechi, potrivit relatarilor din presa suedeză. În 2012, a declarat că o factură de 22 de euro pentru un tuns în Olanda i-a depășit bugetul prevăzut pentru acest lucru.

În 1943 a fondat IKEA, pe când avea numai 17 ani a început să vândă pixuri, portofele, rame de tablou, fețe de masă sau ceasuri. Abia în 1947 a început să vândă piese de mobilier. Începand cu 2010, Ingvar Kamprad s-a retras treptat de la cârma companiei pentru a le face loc celor trei fii ai săi.

Cum să ai spor la bani?! Mudra pentru bunăstare financiară face senzație în lumea întreagă. Totul se face din degete!... Cel mai sexy deținut din lume a primit vestea! Milioane de femei au rămas fără cuvinte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x