Antena Căutare

ARESTAT pentru că iubește prea multe femei. Povestea bărbatului care are 24 de SOȚII și 149 de COPII

Winston Blackmore, un canadian de 61 de ani, a fost condamnat la 6 luni de arest la domiciliu și 150 de ore de muncă în folosul comunității, după ce fusese acuzat de poligamie. Bărbatul este  liderul unei secte religioase fundamentaliste: are 24 de soții și 149 de copii.

ARESTAT pentru că iubește prea multe femei. Povestea bărbatului care are 24 de SOȚII și 149 de COPII
barbat arestat pentru poligamie

Winston Blackmore, un canadian de 61 de ani, a fost condamnat la 6 luni de arest la domiciliu și 150 de ore de muncă în folosul comunității, după ce fusese acuzat de poligamie. Bărbatul este liderul unei secte religioase fundamentaliste: are 24 de soții și 149 de copii.

Maratonul căsătoriilor a început în 1975. El și-a legat destinul de 24 de femei, în cadrul unor nunți celestiale. Se pare că zece dintre miresele lui aveau 17 ani, trei aveau 16 ani, iar una avea doar 15 ani la momentul ceremoniilor.

Blackmore este primul canadian condamnat pentru poligamie din 1906, decizia judecătorilor venind după o luptă lungă, în care avocații apărării au apelat la toate tertipurile posibile pentru achitarea clientului lor.

În tot acest timp, bărbatul nu a negat niciodată că este un practicant al poligamiei, fiind mândru de religia și stilul său de viață.

„Singurul lucru de care sunt vinovat este credința în învățăturile Domnului. Altceva nu am de adăugat. După o luptă de 27 de ani, s-a ajuns la o concluzie pe care nu am negat-o nici o clipă: sunt poligam. Nu sunt surprins de decizia judecătorului, mă așteptam la asta.”

Una din fiicele lui Blackmore și-a apărat tatăl pe Facebook, printr-o postare : „sunt mândră de tatăl meu și de familia mea și nici un verdict sau așa zis expert nu îmi va zdruncina încrederea în stilul nostru de viață.”

Incident bizar! Un șofer a filmat momentul în care un nor se prăbușește pe drum!... Imagini scandaloase surprinse pe terasa unui club! Nu lasă sticla din mână, chiar dacă bebelușul din brațe plânge de mam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x