Antena Căutare

Arsenie Boca face MINUNI chiar și după moarte! „Îi simțeam prezența, ca și când ne asculta rugăciunile. Pe mine m-a VINDECAT!”

Astăzi se împlinesc 25 de ani de la trecerea în neființă a părintelui Arsenie Boca, cel mai mare duhovnic al secolului XX.

Astăzi se împlinesc 25 de ani de la trecerea în neființă a părintelui Arsenie Boca, cel mai mare duhovnic al secolului XX.

În această zi, peste 10.000 de credincioși sunt așteptați la mormântul lui Arsenie Boca. Despre acesta se știe că a fost ieromonah, teolog, artist plastic și stareț la Mănăstirea Brâncoveanu și ulterior la Mănăstirea Prislop. Din cauza fenomenului pe care îl stârnea, părintele a fost persecutat de Securitate și închis la Jilava.

Potrivit credincioșilor de pretutindeni, Arsenie Boca continuă să facă minuni chiar și supă moarte. O bătrână bolnavă ce se putea deplasa doar în baston a reușit să urce la mormântul părintelui, fără să observe că nu a avut nevoie de sprijin. Când a plecat de acolo, bătrâna se putea deplasa ușor, ca și când boala îi dispăruse ca prin minune.

Cei veniți la mormânt povestesc cum resimt o bucurie enormă odată ajunși la mormânt, ca și când părintele ar fi acolo să le asculte rugăciunile. Unii sunt atât de copleșiți de emoție încât leșină.

Sunt multe mărturiile ce vorbesc despre minunile făcute de părinte. Sunt voci care spun că gardienii care l-au bătut în închisoare au rămas în scurt timp infirmi. Alții vorbesc despre incredibila putere a părintelui de a „citi fiecare om”. Atunci când un credincios îl căuta, Arsenie Boca știa deja că va fi vizitat de respectivul om.

Mai mult decât atât, citea adânc în sufletele oamenilor și le știa toate durerile sau păcatele, chiar dacă persoana respectivă nu povestise nimic. Unora le soluții despre menire sau despre scopul lor în viață, pe alții îi ajută să scape de boli.

Nicolae CEAUȘESCU și legătura cu specialiștii în PARANORMAL! „Unii puteau chiar mișca obiecte cu mintea și manipulau oam... NEMURITORUL! A fost lovit de TREI MAȘINI și a scăpat cu viață! VIDEOCLIPUL E VIRAL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x