Căutare Live

Arta urbana: doua posturi de energie electrica din Bucuresti vor fi decorate cu graffiti

Zece tineri pasionati de graffiti au dat frau liber imaginatiei. Si nu pe peretii cladirilor sau pe tramvaie, ci legal, pe niste pancarte, in cadrul unei competitiii organizate pentru modernizarea posturilor de energie electrica din Bucuresti. Desenele au fost apreciate de juriu ca fiind extrem de originale.

Bucurestenii care au iesit in weekend la plimbare in parcul Tineretului din Capitala au avut parte de un adevarat spectacol. Iar cei mai curiosi din fire s-au oprit pentru cateva momente sa admire desenele facute de cativa artisti urbani. Acestia au ilustrat intr-un mod cat mai personal energia.

Juriul a analizat cu atentie cele zece desene. Dupa o deliberare de douazeci de minute, au anuntat si castigatorii. Acestia vor primii cate 2000 de lei fiecare si vor avea ocazia sa deseneze peretii a doua dintre posturile de energie electrica din Bucuresti.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Mireasa care a ingrozit Mexicul: Cadavru bine conservat sau manechin de plastic?...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri