Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Parker

Așa da! A mers pe jos 32 de kilometri ca să ajungă la serviciu. Cum a reacționat șeful lui când a aflat

Un american în vârstă de 20 de ani, Walter Carr, a mers pe jos 32 de kilometri pentru a ajunge la serviciu, în prima zi a sa la un nou loc de muncă la o companie din Alabama care oferă servicii de mutări. Reacția șefului său a fost una remarcabilă.

Un american în vârstă de 20 de ani, Walter Carr, a mers pe jos 32 de kilometri pentru a ajunge la serviciu, în prima zi a sa la un nou loc de muncă la o companie din Alabama care oferă servicii de mutări. Reacția șefului său a fost una remarcabilă.

Pentru că nu a dorit sub nicio formă să rateze prima zi la noul său loc de muncă, după ce maşina i s-a stricat cu o seară înainte, tânărul a pornit în noapte, pe jos, parcurgând 32 de kilometri către serviciu.

Ajutat de un echipaj de poliţie surprins să-l găsească pe drum la primele ore ale dimineţii, tânărul a ajuns la timp pentru a-şi îndeplini prima sarcină de serviciu, iar noul său șef, impresionat de determinarea sa, i-a dăruit cheile de la propria maşină, un Ford Escape.

Publicată în weekendul trecut pe Facebook de primii clienţi pe care Walter Carr i-a ajutat să se mute, povestea a devenit în scurt timp virală pe reţelele de socializare.

Rămas fără niciun ban după ce şi-a plătit chiria, tânărul, un fost alergător de cros, a plecat de la locuinţa sa vineri, cu puţin înainte de miezul nopţii, pentru a fi sigur că va ajunge la timp fără a apela la transportul în comun sau a recurge la o maşină de împrumut.

Tânărul a câştigat simpatia noului său şef, Luke Marklin, care a decis să-i ofere propria maşină.

O campanie de strângere de fonduri iniţiată online pentru a-l ajuta financiar pe Walter Carr a colectat aproape 60.000 de dolari.

„Toate eforturile pe care le depuneţi vor fi recompensate într-o zi'', a declarat bărbatul de 20 de ani într-o înregistrare făcută publică de către poliţia locală.

Recomandari