Antena Căutare

Luptă pe viață și pe moarte în cadrul unei competiții! Așa se bea în Rusia berea!

Se știe că rușii sunt campioni la băutură, dar acest concurs pe care l-au inventat, întrece cu siguranță orice imaginație!

Luptă pe viață și pe moarte între doi prieteni la o competiție de băut bere! Privește cum se bea alcoolul în Rusia!

Nu este niciun secret că rușii sunt printre cei mai mari fani ai băuturilor alcoolice, în special ai vodkăi și mai nou, ai berii. Încă nu s-a aflat ,oficial dacă există o legătură între afinitatea spre alcool și firea lor extrem de jucăușă și pusă pe șotii și excentricități.

Mult timp, berea a fost considerată în Rusia, aliment. Cu câțiva ani în urmă, orice băutură care conținea un procent de alcool mai mic de 10 era considerat aliment, spune BBC.
În prezent, consumul de alcool din Rusia este dublu față de limita impusă de Organizația Mondială a Sănătîții. Deși inițial, vodka era favorita rușilor, ulterior, berea a reușit să câștige detașat. Aceasta s-a bucurat de asemenea și de o promovare masivă ca fiind o alternativă mai sănătoasă a spirtoaselor.
Pentru a ține sub control consumul de băuturi alcoolice, a fost nevoie de o creștere a taxelor cu până la 200%, cât și de adoptarea unor restricții privind locurile de vânzare ale alcoolului.

Competitivi din fire, rușii nu știu ce concursuri să mai inventeze pentru a bea cât mai multă bere deodată! Ultimul trend în materie de bere este cel din următoarele imagini video! Atenție, concursul este pe viață și pe moarte!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O femeie a decis să divorțeze de fantoma cu care era căsătorită! Motivul supărării?... Omenirea este la un pas de catastrofă! Savanții anunță schimbări ireversibile, „într-un timp foarte scurt”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x