Antena Căutare

Ascult-o pe Danela, iubita lui Roby Roberto! I-a dat Dumnezeu voce și Măicuța Domnului dimpreună cu el! VIDEO

Cine n-o cunoaşte pe Danela, blonda îndrăgostită nebunește de Roby Roberto, excentricul personaj creat de Mihai Bendeac?

Cine n-o cunoaşte pe Danela, blonda îndrăgostită nebunește de Roby Roberto, excentricul personaj creat de Mihai Bendeac? Atunci când tânăra nu joacă "În puii mei" sau pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, ce credeţi că face? Ei, bine, actriţa Lorena Luchian cântă!

O demonstrează cu vârf şi îndesat în ultimul cover înregistrat pe care fanii l-au devorat la propriu. Fără nicio exagerare, actriţa poate să facă concurenţă oricărei cântăreţe din peisajul muzical românesc şi nu numai!

Voce fără cusur

Lorena Luchian, una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbizul românesc, a interpretat impecabil melodia lui Bruno Mars, "Grenade". Iar fanii nu au ezitat să o laude."O actriţă adevărată! Voce superbă, talent actoricesc nemaivăzut. Ai toată admiraţia mea", i-a scris un admirator.

.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În orice caz, nu încape vreo îndoială că "Danela" are talent cât încape! La care adăugăm frumuseţe, inocenţă, feminitate! De abia aşteptăm şi alte interpretări!

UPS! A vrut să fie romantic, dar când a văzut ce făcea soţia lui la duş a renunţat: "Divorţez sau nu?"... Doamnelor, țineți-vă bine! Acesta este oficial cel mai sexy „viking” din lume! A cucerit femeile din întreaga lume cu o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x