Antena Căutare

Asta e "calda" si e tot de la cercetatorii britanici: Tehnologia le ingrasa pe femei

Rezultatul celei mai recente cercetari britanice bineinteles: rata obezitatii la femei este in crestere, pentru ca acestea nu mai fac treaba in gospodarie ca pe vremuri. Adica nu mai matura, ci aspira. Nu mai spala vasele, ci le aseaza in masina speciala. Nu mai freaca geamurile cu ziare, ci dau cu solutie frumos mirositoare si le sterg cu o laveta

Cercetatorii britanici au dat-o in bara rau de tot. In loc sa faca un studiu despre barbatii care beau multa bere si al caror unic sport este apasatul pe telecomanda, s-au luat de doamnele mai plinute. Au calculat cate calorii arde o femeie care spala podeaua in stilul traditional, cu o carpa, stand din genunchi si cate calorii arde, in cazul in care foloseste un mop. Cate calorii arde daca spala rufe de mana sau daca le baga in masina de spalat. Si tot asa. Totusi, au omis un lucru: nu i-au intrebat pe inventatorii electrocasnicelor daca s-au gandit ca - din cauza lor - femeile vor fi mai grase. Sau dimpotriva, vor fi mai relaxate. Pentru ca, sincer, nu e nicio dovada de eroism in a curata o locuinta ca pe vremea bunicii.

Desigur, nu ne permitem sa transmitem cercetatorilor britanici multitudinea de "vorbe de bine" care le-au fost dedicate de romance. In schimb, putem sa le lasam pe doamne sa le distruga studiul misogin. “De fapt, micile treburi in bucatarie, nu au foarte mare influenta. Daca te duci si mananci doua gogosi, care fac 500 de calorii, degeaba mai dai cu matura, care inseamna ca dai jos doar 50 de calorii”, a explicat o doamna.

In concluzie, nu putem spera decat ca sotiile cercetatorilor britanici sa nu fie la curent cu respectivul studiu. Nu de alta, dar cine ne-ar mai lumina zilele cu asemenea descoperiri, daca toti oamenii de stiinta din Marea Britanie ar calca, ar spala rufe si ar face de mancare? Dar nu ca pedeapsa, ci ca metoda de fitness.

Vezi editiile integrale ale Observatorului Special pe AntenaPlay.

VIDEO! Cum isi linisteste un tata fetita de 4 ani. Atentie: continut induiosator!... Clipit des, unghii roase si bataiala maxima: Cum scapam de ticurile nervoase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x