Căutare Live

Asta era? Te-ai întrebat cum de celebritățile nu au niciodată coșuri sau impurități pe față? Michelle Obama a aflat secretul tenului perfect de la Kate Middleton

Ca o dovadă supremă a prieteniei lor, Michelle Obama și Kate Middleton și-au împărtășit trucuri legate de frumusețe. Într-un interviu acordat revistei "Celebrities Style", citată de Agerpres, make-up artistul Primei Doamne a Statelor Unite a dezvăluit secretul anti-îmbătrânire pe care aceasta l-a aflat de la Ducesa de Cambridge.

Ca o dovadă supremă a prieteniei lor, Michelle Obama și Kate Middleton și-au împărtășit trucuri legate de frumusețe. Într-un interviu acordat revistei "Celebrities Style", make-up artistul Primei Doamne a Statelor Unite a dezvăluit secretul anti-îmbătrânire pe care aceasta l-a aflat de la Ducesa de Cambridge.

Au trecut opt ani de când Michelle Obama se află la Casa Albă, dar timpul pare să fi stat în loc pentru Prima Doamnă a SUA, foarte la modă. Fie că rostește un discurs la un eveniment sau apare pe coperta revistei Vogue, Michelle are întotdeauna un ten impecabil și poate că totul se datorează unui mic sfat primit de la Kate Middleton, scriu Hollywood Life și Daily Mail, citate de Agerpres.

Make-up artistul Carl Ray a dezvăluit că produsul folosit de Michelle pentru îngrijirea pielii și netezirea ridurilor este o cremă considerată ''botoxul organic''. Michelle Obama folosește cu regularitate acest produs, numit Biotulin Supreme Skin Gel, la recomandarea lui Kate Middleton, a spus Carl, adăugând că "efectul este de necrezut" atunci când vine vorba de îndepărtarea ridurilor.

Acest gel este preparat cu spilanthol, un anestezic local, biologic, derivat din extractul plantei Acmella oleracea, și ar acționa prin reducerea contracțiilor musculare și relaxarea trăsăturilor — în special în jurul ochilor și între sprâncene.

Efectele acestui gel, în mod surprinzător mai ieftin decât alte tratamente anti-îmbătrânire de același fel, nu sunt pe termen lung, dar utilizarea lui reduce ridurile și face pielea fermă în mai puțin de o oră, rezultatul putând dura până la 24 de ore.

Kate și Michelle s-au întâlnit prima dată la o recepție la Buckingham Palace în mai 2011, apoi în aprilie anul acesta cu ocazia unui dineu găzduit de ducii de Cambridge pentru familia Obama la Kensington Palace.

"Îngerul din Nanjing”. Chen Si salvează, de 11 ani, sinucigașii de pe podul de peste râul Ianțzî. A ajuns la 300... Foto. Au capturat cel mai mare aligator, dar, când l-au despicat, au încremenit. Ce se afla în uriaşa reptilă...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri