Antena Căutare

Asta înseamnă original! Şi-a cerut iubita în căsătorie la 3800 de metri altitudine, dar i-a căzut inelul din mână

Cererea în căsătorie este unul dintre cele mai frumoase şi emoţionante momente din viaţa unui cuplu. Bărbatul plănuieşte săptămâni bune totul, pentru că trebuie să iasă perfect.

Cererea în căsătorie este unul dintre cele mai frumoase şi emoţionante momente din viaţa unui cuplu. Bărbatul plănuieşte săptămâni bune totul, pentru că trebuie să iasă perfect.

Unii se pun în genunchi, în mod clasic, alţii fac rezervare la restaurant şi cumpără un buchet de flori, dar nu şi el! Brandon Strohbehn s-a gândit să-şi ceară în căsătorie iubita... la 3800 de metri, în timpul unei sărituri cu paraşuta.

Zis şi făcut! S-au echipat şi s-au aruncat în gol. Bărbatul a scos repede cutiuţa fermecată şi a pus întrebarea magică: "Vrei să te măriţi cu mine?" Dar... surpriză! Din cauza emoţiilor imense, inelul i-a căzut înainte să apuce să-l pună pe deget.

Ajunşi la sol, în siguranţă, Brandon a repetat întrebarea, de data asta fiind în genunchi, cu o bijuterie reală în mână. Scăparea inelului fusese intenţionată, ca să-i dea iubitei sale emoţii şi mai mari.

După o asemenea idee, fireşte că răspunsul a fost: "DA"!

Talent cu carul! Desenează PERFECT, iar creaţiile tale sunt impresionante... FOTO: Ce v-aţi face acum fără el? Iată cum arăta prima maşină dotată cu aer condiţionat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x