Căutare Live

Asta înseamnă original! Şi-a cerut iubita în căsătorie la 3800 de metri altitudine, dar i-a căzut inelul din mână

Cererea în căsătorie este unul dintre cele mai frumoase şi emoţionante momente din viaţa unui cuplu. Bărbatul plănuieşte săptămâni bune totul, pentru că trebuie să iasă perfect.

Cererea în căsătorie este unul dintre cele mai frumoase şi emoţionante momente din viaţa unui cuplu. Bărbatul plănuieşte săptămâni bune totul, pentru că trebuie să iasă perfect.

Unii se pun în genunchi, în mod clasic, alţii fac rezervare la restaurant şi cumpără un buchet de flori, dar nu şi el! Brandon Strohbehn s-a gândit să-şi ceară în căsătorie iubita... la 3800 de metri, în timpul unei sărituri cu paraşuta.

Zis şi făcut! S-au echipat şi s-au aruncat în gol. Bărbatul a scos repede cutiuţa fermecată şi a pus întrebarea magică: "Vrei să te măriţi cu mine?" Dar... surpriză! Din cauza emoţiilor imense, inelul i-a căzut înainte să apuce să-l pună pe deget.

Ajunşi la sol, în siguranţă, Brandon a repetat întrebarea, de data asta fiind în genunchi, cu o bijuterie reală în mână. Scăparea inelului fusese intenţionată, ca să-i dea iubitei sale emoţii şi mai mari.

După o asemenea idee, fireşte că răspunsul a fost: "DA"!

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri