Căutare Live

Astea sunt VIRALELE anului 2014! Fazele care au făcut furori pe Internet şi au adunat MILIOANE de vizualizări

Fără doar şi poate, anul 2014 a fost unul plin de evenimente savuroase, memorabile, care au strâns milioane de vizualizări în mediul online. Site-ul "Time" a realizat un top al celor mai tari faze.

Fără doar şi poate, anul 2014 a fost unul plin de evenimente savuroase, memorabile, care au strâns milioane de vizualizări în mediul online. Site-ul "Time" a realizat un top al celor mai tari faze.

Posteriorul lui Kim Kardashian

Cea mai nouă şedinţă foto a lui Kim Kardashian, publicată în noiembrie, în revista Paper, a fost intitulată chiar "Break the Internet: Kim Kardashian" / "Blochează internetul: Kim Kardashian". Pe 12 noiembrie, la o zi după publicarea articolului şi a fotografiilor, site-ul revistei a înregistrat 6,6 milioane de vizualizări, număr care o zi mai târziu a ajuns la 15,9 milioane, în timp ce numărul de vizitatori unici a fost de 11 milioane.

"Deţinutul sexy"

Când departamentul de poliţie din California a publicat fotografia deţinutului Jeremy Meeks, aceasta a început să circule în online mai mult decât se aştepta oricine. Ignorând faptul că Meeks fusese descris de poliţie drept "unul dintre cei mai violenţi infractori din zona Stockton", internauţii au hotărât să facă din el o vedetă, mulţi fiind convinşi că ar trebui să semneze un contract cu o casă de modelling.

Transformarea lui Renée Zellweger

Actriţa în vârstă de 45 de ani a stârnit controverse pe Internet după ce a apărut la un eveniment cu o înfăţişare uluitoare. Cele mai multe publicaţii şi site-uri se întrebau "Ce şi-a făcut Renée Zellweger la faţă?". Numele actriţei a devenit rapid un subiect "fierbinte" pe Twitter, fiind ţinta comentariilor răutăcioase la adresa noului său chip. Zellweger a reacţionat curând la păreri, declarând pentru revista People: "Sunt încântată că oamenii cred că arăt diferit! Trăiesc o viaţă diferită, fericită, mai împlinită, şi sunt încântată că poate se vede".

Lansarea iPhone 6

Noul model de iPhone a fost lansat pe 19 septembrie. După o aşteptare îndelungată la cozi imense în faţa magazinelor Apple, au urmat şi plângeri cu privire la calitatea telefonului, inclusiv unele bizare, cum ar fi faptul că telefonul se îndoaie în buzunar. Chiar şi aşa, în numai trei zile, Apple a vândut mai mult de 10 milioane de dispozitive iPhone 6 şi iPhone 6 Plus.


Ice Bucket Challenge (Provocarea găleții de gheață)

Acesta este evenimentul care a făcut cea mai mare vâlvă în 2014, mobilizând oameni din toată lumea. Ideea a fost simplă: participanţii au postat pe Facebook videoclipuri în care îşi turnau în cap apă cu gheaţă sau anunţau că donează o anumită sumă de bani. Videoclipul lui Bill Gates şi cel al lui Charlie Sheen au făcut aproximativ 20 de milioane de vizualizări fiecare, iar fondurile strânse de Asociaţia americană ALS au ajuns la 115 milioane de dolari.

Sursa: mediafax.ro

Moment INCENDIAR în pași de... dans! Fetele astea au realizat cel mai erotic filmuleț de pe internet. Domnilor?... Priveşte-l şi nu o să regreţi! Filmuleţul care îţi va schimba TOTAL viziunea despre viaţă, în trei minute: "E deose...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x