Astrele îţi spun tot! Care sunt zilele cu NOROC pentru fiecare zodie în luna iulie

Luna lui Cuptor vine cu multe surprize din punct de vedere al zodiilor. Astrologii au aflat care sunt zilele cu noroc pentru fiecare nativ în luna iulie

Luna lui Cuptor vine cu multe surprize din punct de vedere al zodiilor. Astrologii au aflat care sunt zilele cu noroc pentru fiecare nativ în luna iulie

Berbec, Leu și Săgetător: Soarele sporeşte pasiunea în cuplu, aşa că nu ai voie să ratezi zilele de 9, 13 şi 21 pentru iubire. În ceea ce priveşte partea financiară, este important să ştii că pe 8, 12 şi 30 te vei bucura de bani în plus.

Taur, Fecioară și Capricorn: În dragoste, cele trei zodii de Pământ vor avea mai mult noroc în zilele de 15, 17 și 22 iulie. Din punct de vedere al banilor, norocul va fi de partea celor trei zodii pe 10, 19 și 28 iulie.

Gemeni, Balanța și Vărsător: În dragoste, le merge de minune pe 8, 9 și pe 24 iulie. La bani, vor avea noroc pe 15, 18 sau 23.

Rac, Scorpion și Pești: Dragostea va fi pentru ele pe primul loc, iar cele mai frumoase zile vor fi 16, 18 și 24 iulie. Pentru bani, cele mai bune zile vor fi 9, 11 și 15.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri