Astrologii şi numerologii au terminat PREVIZIUNILE pentru 2018: "ANUL CÂINELUI va fi unul greu şi cu multe schimbări"

Anul care vine, 2018, este Anul câinelui și va fi unul al schimbărilor.

Anul care vine, 2018, este Anul câinelui și va fi unul al schimbărilor.

”Eu văd anul câinelui ca pe unul al schimbărilor, unul urâcios. (...) Va fi un an greuț”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Numerologii văd 2018 ca pe un an bun, însă, spunând că este ”un fel de scut pentru viața oamenilor”, având în vedere că vorbim de anul câinelui. ”Este o perioadă bună pentru schimbarea modului de viață, a locuinței sau pentru o afacere. Pentru alții, însă, va fi o perioadă de însingurare. (...) Va fi un an cu mulți protestatari”, a adăugat numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri