Căutare Live

Astrologii şi numerologii au terminat PREVIZIUNILE pentru 2018: "ANUL CÂINELUI va fi unul greu şi cu multe schimbări"

Anul care vine, 2018, este Anul câinelui și va fi unul al schimbărilor.

Anul care vine, 2018, este Anul câinelui și va fi unul al schimbărilor.

”Eu văd anul câinelui ca pe unul al schimbărilor, unul urâcios. (...) Va fi un an greuț”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Numerologii văd 2018 ca pe un an bun, însă, spunând că este ”un fel de scut pentru viața oamenilor”, având în vedere că vorbim de anul câinelui. ”Este o perioadă bună pentru schimbarea modului de viață, a locuinței sau pentru o afacere. Pentru alții, însă, va fi o perioadă de însingurare. (...) Va fi un an cu mulți protestatari”, a adăugat numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri