Antena Căutare

Atât de sărac, încât merge cu un carton pe post de ghiozdan! Un puști a dat lumii cel mai puternic exemplu de voință și ambiție!

Mulți copii își amintesc să fi avut măcar o dată un ghiozdan preferat. Totuși, un puști a apărut într-o zi la școală cu un ghiozdan inedit.

Mulți copii își amintesc să fi avut măcar o dată un ghiozdan preferat. Totuși, un puști a apărut într-o zi la școală cu un ghiozdan inedit.

Recent a apărut pe internet o poză cu un copil ce care în spate ceva total neașteptat. Toți au fost uimiți când au văzut întâmplarea.

Fotografia a fost făcută de Diwata Socrates și îl surprinde pe un puști care merge la școală cu un ghiozdan făcut din carton.

Cel mic nu pare foarte deranjat de acest lucru. Familia lui este atât de săracă, încât nu și-a putut permite să îi cumpere un ghiozdan.

Pictează dumnezeiește, deși este orb! „Depășește orice imaginație, este incredibil ce face el aici”

Nici măcar sărăcia nu l-a putut împiedica să meargă la școală

Băiatul este un exemplu concludent de voință, acesta demonstrând că nimic nu poate să oprească un elev să meargă la școală, dacă își dorește cu adevărat.

Muritorule, te rugăm să pierzi 6 minute și 21 se secunde și să vezi asta! Cea mai frumoasă lecție de viață din istorie!

În scurt timp, tot mai multe persoane care au văzut imaginea pe internet și-au exprimat dorința de a-l ajuta pe cel mic cu diferite donații.

Un tânăr american s-a trezit cu o durere de ureche îngrozitoare! A descoperit că avea înăuntru un miriapod de 10 centime... El este bărbatul cu cea mai mare gură din lume! Se pregătește acum să intre în Cartea Recordurilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x