Antena Căutare

Atentatul terorist de la Charlie Hebdo, incipitul celui de-al treilea război mondial!? Profețiile cutremurătoare ale Părintelui Elpidie

Atacul terorist de la sediul redacției de satiră Charlie Hebdo s-a soldat cu moartea a 12 persoane, 10 jurnaliști și doi polițiști, iar de atunci Franța se află sub teroare. Peste 80 de mii de oameni ai legii sunt pe străzi în căutarea celor doi teroriști, iar oamenii sunt îngroziți.

Atacul terorist de la sediul redacției de satiră Charlie Hebdo s-a soldat cu moartea a 12 persoane, 10 jurnaliști și doi polițiști, iar de atunci Franța se află sub teroare. Peste 80 de mii de oameni ai legii sunt pe străzi în căutarea celor doi teroriști, iar oamenii sunt îngroziți.

În același timp, milioane de persoane din toate colțurile lumii s-au împărțit în două tabere, cele mai multe dintre ele criticând aprig islamul, fapt ce a readus în atenție numeroasele profeții privind cel de-al treilea război mondial.

De-a lungul timpului, au existat guri care au vorbit despre un conflict puternic, ce va izbucni după anii 2000. Printre acestea, se numără și cea a Părintelui Elpidie, care a spus că trăim vremuri apocaliptice și că cel de-al treilea război mondial nu va fi un conflict pentru cucerirea teritoriilor, ci o luptă aprigă ce va fi declanșată din cauza religiilor.

Potrivit acestuia, “ război care a început la nivel mondial nu este un război între state, nu este un război ca altele, ci este un război pe care l-a pregătit Antihristul pentru a se găsi într-o confruntare directă cu Fiul meu”, aşa ne grăieşte Sfânta Născătoare de Dumnezeu. Iisus Hristos, ca Om şi Dumnezeu, este marea problema a conducătorilor luciferici ai acestei lumi. Iisus Hristos este Cel ce va îndura încă o dată o mare pătimire din partea diavolului. De ce diavolul Îl războieşte pe Hristos? Deoarece doreşte să Îi ia locul… de aceea şi vine cu acest nume în lume: Anti-Hristos, împotriva lui Hristos. Atunci trebuie să trăim după cum doreşte Lucifer şi după cum ne dictează nouă ordine mondială. Prin această ordine mondială, Lucifer doreşte să facă un Guvern mondial şi o religie mondială, unind toate religiile într-una. Vrea să facă cea mai rea cu putinţă formă de religie. Va lua chipul unei biserici care chipurile Îl iubeşte pe Mesia şi, în numele iubirii, va uni toate bisericile, şi pe cele păgâne şi pe cele pseudo-creştine şi pe cei care nu cred în Dumnezeu.Când veţi vedea aceste lucruri să fie spuse din gură unor oameni chipurile duhovniceşti, patriarhi, preoţi să ştiţi că venirea lui Lucifer este aproape şi mai ales este aproape ultima confruntare dintre diavol şi Hristos. Când veţi vedea acestea, să ştiţi că au început a două oară prigoană, patimile Domnului nostru.”,

Ei bine, ce părere aveți? Să fie oare atacul terorist de la Charlie Hebdo incipitul celui de-al treilea război mondial despre care vorbea Părintele Elpidie?

Un comentariu pe FACEBOOK i-a adus NOUĂ LUNI de închisoare! Uite ce a scris la o simplă poză!... „Ei au condus OMENIREA din UMBRĂ”! Informațiile INCREDIBILE ce zdruncină ISTORIA așa cum o ȘTIM!...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x