Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Omul care a rămas intact, la o sută de ani de la moarte. Trupul conservat se află la intrarea muzeului "Mina Minovici"

 

Portarul de la Institutul Mina Minovici, cunoscut în acea vreme ca `nea Costică, a rămas intact și acum, la 100 de ani de la moarte. 

Rețeta misterioasă aplicată chiar de Mina Minovici nu poate fi explicată nici în ziua de azi de către medici, experimentul fiind un adevărat mister pentru specialiști.

Trupul conservat de un secol se află acum la muzeul Mina Minovici, chiar la intrare, într-o casetă de sticlă, unde se vede cum gura bărbatului este întredeschisă, iar mâinile îi stau pe lângă corp.

Povestea doctorului Nicolae Minovici, singurul român care s-a spânzurat de 12 ori în scop științific: „Prima oară când am încercat să-mi provoc moartea, zăceam în patul meu privind cerul”

Nici fostul director al IML, profesorul universitar doctor Vladimir Beliș, nu-și explică ”rețeta” conservării, mai ales că trupul nu prezintă tăieturi. În plus, atunci când a fost dus la computer tomograf (o analiză - n.r.), s-a văzut că mumia ar avea și organele interne.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe