Antena Căutare

Atenție mare în aceste zile! Dacă observați tipul acesta de nori pe cer, intrați rapid în casă! Sunteți în mare pericol!

Un front atmosferic neobișnuit de puternic încărcat electrostatic, care generează multiple fulgere CU DESCĂRCARE LA SOL, ar putea ajunge si in Romania.

Un front atmosferic neobișnuit de puternic încărcat electrostatic, care generează multiple fulgere CU DESCĂRCARE LA SOL, ar putea ajunge si in Romania.

Daca vedeti pe cer o acumulare rapida de nori (nu e neaparat sa ploua), incercati sa vă indreptati rapid spre casa. Daca deja apar tunete si fulgere, mersul pe strada devine un risc si e bine sa va adapostiti urgent: intr-un magazin, parcare subteran, la metrou, oriunde gasiti un adapost intr-o cladire sau un vehicul, nu sub un copac, sau in parc sau in spatii deschise. Dacă sunteti la un eveniment in aer liber (concert, meci, etc), pleacati de acolo! Daca sunteti la serviciu si furtuna a inceput, mai ramaneti acolo cateva ore pana cand vedeti ca cerul se degaja de nori.

Din pacate cu totii avem cel putin un mobil la noi care ne transforma in tinte in orice secunda

LUNA MAI, extraordinară pentru trei zodii! Va fi momentul propice a unei schimbări pozitive pe toate planurile: de la jo... Creatură bizară, descoperită pe nisip! Oamenii au fost îngroziți de cum arată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x