Antena Căutare

ATENŢIE! Pericolul din spatele sucurilor acidulate

Sucurile acidulate sunt din ce în ce mai consumate de oameni din întreaga lume, însă puţini se gândesc la efectele nocive pe care le au asupra sănătăţii


Sucurile acidulate sunt din ce în ce mai consumate de oameni din întreaga lume, însă puţini se gândesc la efectele nocive pe care le au asupra sănătăţii.

Cu multe arome şi în din ce în ce mai multe culori, sucurile ne iau ochii tuturor, fără să ne gândim că în spatele lor există substanţe care ne fac foarte mult rău. Datorită cantităţii foarte mari de zahăr, care creşte cantitatea de insulina secretată de pancreas, se pot dezvolta celule canceroase. Un studiu al cercetătorilor de la Universitatea din Minnesota arată că bând în mod regulat câte două pahare pe zi îţi dublezi riscul apariţiei cancerului pancreatic.

De asemenea, consumând acest tip de băuturi îţi poţi distruge ficatul la fel de mult ca în cazul în care ai consuma alcool. Practic, organul este rănit, vătămare care se măreşte şi în final se ajunge la ciroză.

Citește AICI continuarea articolului.

Imagini cu momentul dezastrului: Cade într-o groapă în timp ce vorbeşte la telefon... Leul Johnny a murit ca un câine, după ce a fost salvat de britnaici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x