Antena Căutare

Atenţie! "Se caută om care să se uite la Aurora Boreală". Te bagi la un asemenea loc de muncă?

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să îţi câştigi existenţa dintr-un lucru pentru care milioane de oameni plătesc anual zeci de mii de euro? Ei bine, visul oricărui pasionat de călătorii poate deveni realitate. Anunţul sună cam aşa: "Se caută om care să se uite la Aurora Boreală". Acum, probabil vă întrebaţi care e şpilul... Culmea, niciunul! 

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să îţi câştigi existenţa dintr-un lucru pentru care milioane de oameni plătesc anual zeci de mii de euro? Ei bine, visul oricărui pasionat de călătorii poate deveni realitate. Anunţul sună cam aşa: "Se caută om care să se uite la Aurora Boreală". Acum, probabil vă întrebaţi care e şpilul... Culmea, niciunul!

Un hotel din Finlanda a dat un anunț de angajare cel puțin suprinzător. Cei care nu pot dormi bine noaptea și nu au nicio problemă cu temperaturile scăzute ar putea să-și găsească un loc de muncă perfect. Hotelul caută un om care să stea la pândă și să se uite încontinuu pe cer.

Mai precis, el trebuie să aștepte ca Aurora Boreală să apară pe cer, iar apoi să le dea de știre turiștilor aflați în hotel.

EXPERIENŢA?! Nici vorbă, având în vedere că orice om poate să observe luminile nordului. Cei care aplică pentru acest loc de muncă trebuie, totuși, să cunoască limba engleză.

SALARIU?! Hotelul Arctic Snow din Rovaniemi nu a specificat, însă, ce salariu oferă pentru acest job. Termenul limită pentru aplicații este 11 septembrie. Te bagi?

Trei deceniii de la cel de-al treilea cutremur ca intensitate din ultimii 170 de ani! Peste 150 de persoane au murit, ze... „Ofer loc de veci eliberabil prin schimb!” Cele mai amuzante anunţuri de mică publicitate. Românii vând, cumpără și schi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x