Antena Căutare

Atlasul care îți arată adevărul așa cum nimeni nu ți-l zice! De unde vin românii, cu adevărat?

Câțiva cercetători au creat prima hartă care te ajută să înțelegi mai bine evoluția civilizațiilor, dar mai ales din ce nație te tragi.

Câțiva cercetători au creat prima hartă care te ajută să înțelegi mai bine evoluția civilizațiilor, dar mai ales din ce nație te tragi.

Omenirea a cunoscut multe puncte cheie, care au determinat, mai mult sau mai puțin, evoluția și viitorul fiecărei rase în parte. E destul de interesant să afli ce au făcut strămoșii tăi în urmă cu mii și mii de ani, de tu ai ajuns tocmai în România. Acest atlas a fost creat de cercetători de la Universitatea Oxford și College London, iar datele colectate acoperă patru mii de ani de istorie. În plus, atlasul conține și reproducerile pentru 95 de populații diferite din Europa, Africa, Asia și America de Sud.

Cel mai mare operator din Romania a anuntat cand incepe sa testeze 5G la noi

Cercetătorii au analizat ADN-ul a 1.500 de persoane pentru a descoperi originile lor, după care acest ADN a fost comparat pentru a găsi similarități. Astfel, harta spune că un irlandez obișnuit este 9% grec, 4% italian, 45% scoțian și 26% norvegian.

Laptopurile periculoase de la chinezi. De ce risca sa explodeze

Un eveniment istoric marcant, care a dus la o evoluție neașteptată a populațiilor, a fost migrația lui Ginghis Han și a hoardei lui de mongoli. Ei și-au împrăștiat genele peste tot în lume, drept dovadă că un turc e în medie 3,7% mongol, în timp ce un popor din China de Vest este aproximativ 25% mongol. Datele genetice moderne, combinate cu metode statistice adecvate, au potențialul de a contribui la înțelegerea rasei umane.

Vezi o hartă incredibilă cu migrația care a ajutat dezvoltarea României!

Vrei să-i faci o surpriză inedită persoanei iubite, pe 14 februarie? Sufrageria Castelului Bran își aşteptă îndrăgostiţi... Imagini HOT! Are 50 de ani, dar lumea o confundă adeseori cu o tânără de 20. E cea mai arătoasă mamă din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x