Căutare Live

Au apărut măștile de protecție pentru mirese. Cum arată modelele propuse de creatorii de modă pentru nunțile lui 2021

Dacă îți plănuiești nunta în curând, trebuie să știi că nimic nu îți va afecta look-ul și ținuta de gală, nici măcar masca de față.

Au apărut măștile de față pentru mirese. Cum arată modelele propuse de creatorii de modă pentru nunțile lui 2021

profimedia

Pandemia de coronavirus i-a inspirat pe designerii de modă să creeze măști de protecție pentru mirese. Astfel, nunțile din 2021 se vor putea desfășura în condiții de siguranță, fără a pune în pericol invitații sau mirii.

Nu e nevoie de anularea sau amânarea nunții. Tot ce trebuie să faci este să își alegi modelul care se potrivește cu rochia și gusturile tale în materie de fashion. Măștile de protecție se pot personaliza, devenind accesorii extraordinare.

În loc să te gândești la purtarea măștii ca la o povară, mai ales în ziua nunții tale, o poți considera o ocazie specială pentru a arăta tuturor ce aplicații strălucitoare are masca și cum poate fi împodobită aceasta.

Designerii de modă s-au adaptat vremurilor actuale și au făcut unele dintre cele mai îndrăznețe măști de față pentru mirese pentru a răspunde cererilor indiferent de complexitatea lor. Astfel, poți găsi măsști cu perle, imprimeuri amuzante, cu data nunții sau o fotografie cu voi doi, dantele și broderii care mai de care mai spectaculoase.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Cum să-ți dai seama dacă cineva te minte în mesaje. 5 indicii clare pe care nu trebuie să le ignori...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri