Antena Căutare

Au castigat la loterie dar au avut ghinion! Banii li s-au scurs printre degete

Atunci cand te loveste norocul si castigi la loterie parca toata lumea este a ta. Nu este si cazul unor "ghinionisti" care nu s-au ales cu nimic din marele premiu sau mai rau

Banii castigati rapid, fara prea mult efort, se scrug printre degete. Iar urmatoarele exemple confirma afirmatiile.

Suzanne Mullins nu a mai putut face fata datoriilor

In 1993, Suzanne Mullins a castigat la loterie si a optat pentru platirea anuala a taxelor. Din pacate, curand au aparut datoriile, folosind una dintre platile anuale ca garantie pentru un imprumut de 200.000 de dolari. Cum nu a reusit sa isi plateasca datoria, a fost data in judecata, instanta hotarand sa plateasca daune materiale in valoare de 154 de milioane de dolari. Mullins, insa, ramasese de mult timp fara fonduri.

Ibi Roncaioli a fost ucisa de sot dupa ce si-a cheltuit castigul de la loto

O situatie destul de complicata a avut loc in 1991, in Ontario, dupa ce Ibi Roncaioli a fugit cu premiul de 55 milioane de dolari pe care il castigase la loterie. Se pare ca Ibi i-a dat 2 milioane copilului pe care il avea cu un alt barbat. Sotul sau nu a suportat situatia, asa ca a otravit-o cu analgezice. Barbatul a fost gasit vinovat de omor din imprudenta si condamnat la inchisoare.

Evelyn Adams a jucat toti banii in cazinourile din Atlantic City

Evelyn Adams traieste astazi intr-un parc de rulote dupa ce a castigat de doua ori la loto suma de 5.4 milioane de dolari. Dupa cum ea insasi a marturisit, a “investit” banii in jocurile de noroc.

Michael Carroll si-a cheltuit toti banii pe cocaina, petreceri si prostituate

Un stil de viata desfranat l-a adus pe Michael Carroll in sapa de lemn putin dupa castigarea marelui premiu de 15 milioane de dolari. In 2002, Carroll a crezut ca norocul nu il va mai parasi, insa marea lui avere s-a dus pe cocaina si petreceri dezmatate.

Billy Bob Harrell Jr. a ajutat ce a ajutat pe altii, dupa care s-a sinucis

Predicatorul penticostal Billy Bob Harrell Jr. a castigat la loterie in 1997 suma de 31 de milioane de dolari. Si-a cumparat o ferma, sase case si cateva masini noi. Cum nu reusea sa ii refuze pe cei care ii solicitau ajutorul, banii s-au terminat destul de repede. Se pare ca, in cazul lui, banii chiar nu au adus fericirea. Peste cativa ani, Harrell a divortat, dupa care s-a sinucis.

Manuscrise apartinand unor personalitati marcante, scoase la licitatie. Cat costa o scrisoare marca Thomas Jefferson... Un cadou perfect pentru el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x