Antena Căutare

ȘOCANT! Declarații sfâșietoare: "Au furat cadavrul copilului meu și îl folosesc la magie neagră"

Un caz ce te lasă fără cuvinte. Un bebeluș mort a fost furat din mormânt pentru a fi folosit pentru magie neagră, povestește mama îndurerată.

Un caz ce te lasă fără cuvinte. Un bebeluș mort a fost furat din mormânt pentru a fi folosit pentru magie neagră, povestește mama îndurerată.


Femeia din Pakistan locuiește în Anglia, împreună cu soțul ei. A dus pe lume primul lor copil, pe Eamon, care din păcate nu a trăit decât patru zile, din cauză că a fost născut prematur, și nu a supraviețuit.


Băiețelul a fost înmormântat în Pakistan, în cavoul familiei dintr-un cimitir de lângă Islamabad pentru ca rudele să-I poată vizita mormântul și să se roage pentru el. După ceva timp, familia a fost anunțată că trupul bebelușului a fost furat, iar cavoul a fost devastat de hoți.


Potrvit mamei, hoții au furat trupul micuțului pentru a-l folosi la magie neagră, o practică des utilizată în Pakistan. Părinții au anunțat autoritățile internaționale și speră că hoții vor înapoia trupul neînsuflețit al copilului.


Sursa: The Mirror

Săgetători, atenție la greșelile trecutului! Horoscopul pentru bani și carieră în perioada următoare... Dovada că DUMNEZEU EXISTĂ! O cruce a apărut pe cer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x