Antena Căutare

Au găsit o cutie veche de lemn în casa bunicului, dar înăuntru au descoperit ceva COLOSAL! „Nu îmi vine să cred ce SECRET ascundea!”

După decesul bunicului său, un bărbat din Statele Unite a vrut să facă ordine în casa acestuia. Dar a descoperit ceva cu adevărat bizar.

După decesul bunicului său, un bărbat din Statele Unite a vrut să facă ordine în casa acestuia. Dar a descoperit ceva cu adevărat bizar.

În timp ce se afla în casa bunicului, Mike Lopez a găsit o cutie de lemn misterioasă. Când a deschis-o, surpriza a fost de amploare! Înăuntru se afla scheletul unei mâini, monede spaniole vechi și o hartă de pirați ce indică locul unei comori.

Nepoții bărbatului cred că oasele descoperite în cutie aparțin vestitului pirat Jose Gaspar. Povestea cu strania și surprinzătoarea descoperire a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

Interpretări interesante! ALEGE O CULOARE: Ce spune despre tine cromatica pe care le preferi?... EA e păpușa BARBIE! „Dumnezeule, cum ARĂȚI!” Tânăra care a uimit întreaga lume dă lovitura din NOU cu poze FIERBINȚI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x