Antena Căutare

Au găsit Sfântul Graal! Creștinii din întreaga lume au rămas fără cuvinte! „Iisus a băut din asta la Cina cea de Taină”!

Recent, un obiect despre care se spune că ar fi Sfântul Graal a fost găsit de către polițiști. Mulți creștini spun că acesta este obiectul din care a băut Iisus la Cina cea de Taină.

Recent, un obiect despre care se spune că ar fi Sfântul Graal a fost găsit de către polițiști. Mulți creștini spun că acesta este obiectul din care a băut Iisus la Cina cea de Taină.

Relicva a fost furată din casa unui locuitor din Herefordshire, Marea Britanie.

Polițiștii au fost imediat alertați și au pornit pe urmele cupei. În scurt timp, aceasta a revenit posesorului de drept.

DESCOPERIRE colosală pentru lumea CREȘTINĂ! Biserica s-a CUTREMURAT! „EL este”!

Descoperirea a stârnit numeroase controverse printre creștini

Pocalul are o dimensiune de zece pe 8,5 centimetri și a fost furat, cel mai probabil, în iulia anul trecut.

Lumea creştină se CUTREMURĂ! "Aici se află de fapt Iisus Hristos, Biserica a ascuns ASTA!" Adevărul s-a AFLAT acum!

Potrivit polițiștilor, unii oameni spun despre relicvă faptul că ar fi chiar Sfântul Graal. Deși nu s-a confirmat această informație, zvonurile continuă în acest sens, căci mulți spun că ar fi vorba despre cupa din care a băut Iisus la Cina cea de Taină.

Test: Pare un calcul banal, dar puţine persoane ştiu să îl facă! Tu reuşeşti?... O femeie s-a transformat total după ce a văzut ce glume face băiatul pe seama ei! De la 120 de kilograme a ajuns să arat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x