Antena Căutare

Au închiriat un apartament și au fost filmați în dormitor! ”Am sesizat ceva la senzorul de fum. Era o cameră, îndreptată spre pat!”

Un cuplu care a închiriat un apartament de pe internet a făcut o descoperire incredibilă. Publicatia britanică The Independent scrie despre cazul care a pus în alertă mediul online. 

Un cuplu care a închiriat un apartament de pe internet a făcut o descoperire incredibilă. Publicatia britanică The Independent scrie despre cazul care a pus în alertă mediul online.

Bărbatul și femeia au luat apartamentul de pe o platformă extrem de cunoscută, pentru a petrece câteva zile de concediu. După un timp, au constatat cu stupoare că sunt supravegheați în dormitor de o cameră video.

În urma sesizărilor celor doi, proprietarul casei a fost acuzat de "voyeurism video".

Ce s-a întâmplat?

Derek Starnes, din Indiana, se afla cu soția în Florida, luna trecută. De-a lungul șederii lor, Starnes a observat ceva rău cu detectorul de fum din dormitorul principal.

El a declarat pentru ABC Action News că a observat o gaură neagră pe partea laterală a dispozitivului. Starnes, care lucrează în tehnologie, și-a dat seama imediat că era ceva în neregulă. Bărbatul susține că atunci când a luat detectorul de fum, a găsit o înregistrare a camerei pe un card SD.

Poliția locală a confirmat că a fost chemată la proprietate la 21 septembrie și a găsit două camere ascunse în detectoarele de fum: una în dormitor și una în camera de zi. Cea din dormitor era îndreptată direct spre pat. Poliția a confiscat, de asemenea, microfoane și dispozitive de stocare a datelor.

Proprietarul proprietății, în vârstă de 56 de ani, care a fost acuzat de voyeurism video, a declarat poliției că folosește camerele pentru înregistrarea activității sexuale la petreceri "swingers". El a negat inregistrarea oaspetilor care i-au adus acuzațiile, susținând că acele camere ar fi fost închise, însă Starnes a facut publică o imagine gasită pe cardul SD, în care apar cei doi.

Polițiștii spun că pe înregistare se aud inclusiv conversațiile purtate de cei doi.

"Soția mea și cu mine suntem îngrijorați de această situație", a declarat bărbatul pentru ABC. "Sper că vor veni mai multe victime, pentru ca omul să plătească pentru fapta lui".

China a pierdut controlul stației spațiale Tiangong-1. Nu se știe unde va cădea URIAŞUL de 8,5 tone... VIDEO / O adevărată lecție de viață pentru oameni! Imagini impresionante cu un viţel care are doar două picioare, dar nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x