Antena Căutare

Au instalat echipament video în camera copiilor, iar ce au observat într-o noapte i-a lăsat fără cuvinte. Ce apare lângă pătuțuri

Tory McKenzie, o bunică, susține că o cameră de filmat amplasată în dormitorul nepoților a surprins o creatură cu ”un corn pe cap și gheare lungi”, care stătea deasupra pătuțurilor.

camera video in stanga imaginii instalata intr-o camera cu patut pentru bebelus
Tory McKenzie, o bunică, susține că o cameră de filmat amplasată în dormitorul nepoților a surprins o creatură cu ”un corn pe cap și gheare lungi”, care stătea deasupra pătuțurilor | Shutterstock.com

Ea crede că pe imagini se vede o ”figură demonică” care stă deasupra patului în care dormea unul dintre nepoții ei.

Ce i-a făcut pe membrii familiei să instaleze o cameră de supraveghere

Totul a început după ce Tory l-a auzit pe micuț când vorbea cu cineva la miezul nopții. La scurt timp, unul dintre copii ar fi spus speriat ”pleacă” când se afla, de fapt, singur în încăpere și frații lui dormeau. Astfel, familia a luat decizia de a monta un obiectiv de supraveghere în camera lor.

Imaginile au ajuns pe internet, unde femeia a căutat sfaturi. Cum era de așteptat, s-a lovit de reticența internauților care au crezut că totul este o farsă.

Alți utilizatori au spus că sunt de acord cu faptul că figura din imagine arată „demonic” și au avertizat-o să nu mai folosească încăperea.

Familia susține că anterior a înregistrat ceva ce zbura în dormitorul copiilor, dar ultimul ”incident” a creat spaimă în rândul familiei. Speriați, au decis să mute micuții într-o altă zonă a casei.

”A fost atât de șocant când l-am văzut. A trebuit să mă uit de două ori. Primul lucru pe care l-am observat au fost coarnele de pe cap, așa că imediat am crezut că este diavolul sau un demon. Când am înregistrat imaginile cu sferele zburătoare, ne-am gândit că este cineva din familie care se ocupă de copii, dar imaginea aceata... Este terifiantă. Le-am arătat copiilor și cel de 13 ani s-a speriat tare. Toată lumea dormea, deci nu ar fi putut fi fiul sau partenerul meu. Știu că este ceva supranatural. Nu li s-a întâmplat nimic rău copiilor, dar orice este posibil”, a mai afirmat bunica.

Postarea a ajuns virală

Postarea a fost distribuită de multe persoane și a ajuns pe grupul celor pasionați de activități paranormale.

”Văd asta tot timpul. Ori de câte ori este un nou copil în casă, membrii decedați ai familiei apar pentru a vedea noul bebeluș. Aceasta este dovada foto că un bunic decedat face o vizită.”, a spus un utilizator.

Un al doilea a notat: ”Doamne, Dumnezeule, pare să aibă coarne și degete lungi. Înfiorător”. ”Întrebă-l ce vrea. Ar putea fi doar un suflet pierdut”, a mai scris cineva.

Ei sunt tripleții care s-au născut la diferență de 7 ani și sunt identici. Cum a fost posibil și cum arată... Sydney Smith, "femeia-girafă" din Statele Unite, și-a scos cele 15 inele de pe gât. Cum arăta și cum arată acu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x