Antena Căutare

Cruzime într-un parc de distracții! Au legat un porc de picioare și l-au silit să facă bungee jumping - VIDEO

Un parc tematic din China a fost amendat pentru modul său flagrant de a promova o nouă atracție: au pus un porc viu să facă bungee jumping.

Cruzime într-un parc de distracții! Au legat un porc de picioare și l-au silit să facă bungee jumping - VIDEO
Porc pus să facă bungee jumping

În materialele deranjante încărcate pe internet, animalul este aruncat de pe o platformă de la 70 de metri înălțime, zbătându-se toată căderea. Porcul de 75 de kilograme a fost transportat în partea de sus a structurii de către patru bărbați, înainte de a fi legat într-un ham și aruncat. Utilizatorii i-au condamnat pe organizatori,iar aceștia au spus că este „doar un pic de divertisment”.

În timp ce porcul urla, oamenii pot fi auziți râzând și aplaudând de pe platformă. Când porcul este readus înapoi și dezlegat, se vedea că este inconștient din calvar. Comentând controversa, vicepreședintele campaniilor internaționale PETA Asia, Jason Baker, a declarat: „Aceasta este cruzimea față de animale în cele mai grave situații. Un bungee jumping este o experiență înfricoșătoare chiar și pentru consimțământul oamenilor - doar imaginați-vă teroarea directă de a fi forțat, legat de picioar și aruncat de pe o platformă înaltă. Acesta este tratamentul pe care l-a primit acest porc, totul pentru un râs ieftin. Ei bine, ghici ce? Nimeni nu râde. Porcii se confruntă cu durere și frică, la fel ca noi, iar acest tip de cascadorie de PR ar trebui să fie ilegal. Parcul tematic merită toate acțiunile pe care le primește online, iar răspunsul furios al publicului chinez ar trebui să fie un apel de trezire către factorii de decizie din China că trebuie să pună în aplicare imediat legile privind protecția animalelor”.

Puțini spectatori s-au amuzat online. Un utilizator a scris: „Nu văd nimic amuzant în el. De ce erau oameni care râdeau? Doar pentru că animalul nu își poate exprima frica nu înseamnă că nu se teme.” Cu toate acestea, în timp ce oamenii critau videoul online numindu-l „dezgustător” și „deloc amuzant”, proprietarul parcului a apărat decizia, spunând: „Lăsăm porcul să facă primul salt, deoarece prețurile cărnii de porc au fost foarte mari anul acesta și recent au scăzut.”

Un ofițer de relații publice din parc a spus, de asemenea, că abuzul a fost „doar un pic de divertisment”, iar animalul era pe cale să fie sacrificat pentru un banchet lunar de Anul Nou, așa că era „normal” să experimenteze șocul. 25 ianuarie va marca, de asemenea, sfârșitul Anului porcului zodiacului chinez, trecând la Anul Șobolanului.

Tabelul periodic, construit pe două tragedii imense! Mendeleev a suferit cumplit, înainte de a rămâne în istorie! Mama l... Un bărbat a fost găsit după aproape o jumatate de secol cu ajutorul unui video realizat pe internet! „A plâns ca un bebe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x