Antena Căutare

Au rămas stupefiați! Au crezut că vine apocalipsa când un disc negru s-a ridicat pe cer! Semnul unor experimente secrete? (VIDEO)

Locuitorii unui oraș au rămas mai mult decât stupefiați atunci când pe cer a apărut un disc negru și toți au crezut că este un semn de apocalipsă. Unele voci spun că ar fi vorba despre experimente secrete.

Locuitorii unui oraș au rămas mai mult decât stupefiați atunci când pe cer a apărut un disc negru și toți au crezut că este un semn de apocalipsă. Unele voci spun că ar fi vorba despre experimente secrete.

Straniul obiect zburător neidentificat a stârnit multă panică într-un oraș din Kazahstan. Oamenii nu au știut să explice fenomenul.

Un cerc negru a apărut ca din senin la aproximativ un kilometru de sol și a plutit timp de 15 minute.

Extratereștri veniți la o nuntă din România! „Toată localitatea a văzut OZN-ul de pe cer!”

Oamenii s-au panicat când au văzut discul negru apărând pe cer

Apoi, acesta a dispărut din senin, lăzând locuitorii muți de uimire.

Fenomen PARANORMAL într-un loc SFÂNT! „Păzeam lăcașul de cult când ASTA a apărut din senin! Nu am mai văzut așa ceva!” (VIDEO)

Se pare că nu ar fi singurul incident de acest fel, căci ceva similar s-a petrecut recent în Marea Britanie. Cineva a filmat incidentul și a postat clipul video pe internet.

La ei trag banii precum un magnet! Horoscopul financiar, în perioada 27 iulie - 2 august!... Satul în care aproape fiecare localnic şi-a vândut un rinichi! Suma incredibilă pentru care îşi distrug sănătatea...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x