Antena Căutare

Australia: Un pilot s-a trezit cu un sarpe pe tabloul de bord in timpul zborului

Pilotul unui avion de transport australian a trait o experienta pe care probabil nu o va uita toata viata. In timpul unui zbor s-a trezit cu un sarpe pe tabloul de bord. Din fericire, barbatul a reusit sa aterizeze in siguranta, dupa ce a lansat un apel de ajutor.

Braden Blennerhassett efectua o cursa pentru Air Frontier intre Darwin si oraselul izolat Peppimenarti, in Teritoriul de Nord, cand a vazut reptila.


"In timp ce avionul ateriza, am simtit sarpele pe picior. Mi-a fost teama. Tensiunea si pulsul mi s-au accelerat un pic. A fost o experienta interesanta", a povestit barbatul, relateaza AFP.

Un expert in serpi astepta avionul pe aeroport, "dar nu a putut gasi reptila", a declarat Geoffrey Hunt. Compania va folosi un soarece viu ca momeala, iar avionul nu va mai decola pana cand nu va fi gasit sarpele.

In Australia traiesc unii dintre cei mai veninosi serpi din lume, iar directorul companiei Air Frontier, Geoffrey Hunt, l-a felicitat pe pilot pentru ca si-a pastrat sangele rece.

SUA: A distrus nunta pentru ca nu a fost lasata sa danseze cu mirele... Veveritele robot ii ajuta pe cercetatori sa studieze lumea animalelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x