Antena Căutare

Austriacul Felix Baumgartner si-a amanat tentativa de a depasi viteza sunetului in cadere libera

AustriaculFelix Baumgartner si-a amanta din nou tentativa de a sari cu parasuta de la altitudinea de 36.000 de metri si de a depasi in cadere viteze sunetului. Vantul deosebit de puternic l-a impiedicat sa intre in Cartea Recordurilor.

Vantul puternic a impiedicat ascensiunea parasutistului intr-o capsula purtata de un balon cu heliu. Decizia amanarii a fost luata in timp ce austriacul in varsta de 43 de ani se afla, deja, in capsula iar balonul era umflat aproape complet. Materialul din care este alacatuit balonul este foarte fragil, asa ca Baumgartner nu il poate folosi decat la viteze mici ale vantului.

Felix Baumgartner nu renunta la tentativa de a intra in Cartea Recordurilor. El vrea sa ramana, timp de 20 de minute, in cadere libera, depasind viteza sunetului inainte sa-si deschida parasuta la 1.500 de metri.

O adolescenta din Texas a intrat in Cartea Recordurilor cu 35 de tumbe pe spate... Omul viitorului va avea creierul mai mic, mai putini dinti, dar mai multe riduri. Vezi aici portretul robot!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x