Antena Căutare

Emotionant: cum incearca un pompier sa salveze un bebelus

Daily Mail publica o fotografie emotionanta, cu un pompier din New York care incearca sa salveze un bebelus in varsta de o luna. Din pacate, fetita scoasa din apartamentul in flacari nu a supravietuit.

Emotionant: cum incearca un pompier sa salveze un bebelus
| Daily Mail

Tragedia s-a petrecut intr-un apartament din Bronx, acolo unde un barbat in varsta de 21 de ani si-a omorat prietena de 32 de ani cu o maceta si a batut-o pe fiica lor, in varsta de doar o luna. Apoi, barbatul a incendiat apartamentul.

Politistii sositi la fata locului au declarat ca au gasit femeia de 32 de ani dezbracata, sub o saltea. Cadavrul prezenta multiple urme de injunghiere si o lovitura la cap.

Fetita, Angela, in varsta de doar o luna, a fost gasita zacand inconstienta intr-o cada, fiind scoasa din apartament de unul dintre pompieri, care a incercat sa o ajute in timp ce alerga spre ambulanța.

Fetița nu a supravietuit, insa fotografia in care apare impreuna cu pompierul care a luptat pentru viața ei a emoționat intreaga lume, noteaza Daily Mail.

"Spaima" agricultorilor: robotii fermieri... GALERIE FOTO! New York-ul, un oras parasit, in asteptarea uraganului Sandy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x