Antena Căutare

Un OZN a fost observat pe cerul Irlandei de mai mulți piloți! Autoritatea Aviatică a demarat o investigație, în regim de urgență - VIDEO

Conform BBC, în urma unui val de sesizări legate de apariția unor OZN-uri și lumini strălucitoare pe coasta de sud-vest a Irlandei, Autoritatea Aviatică a demarat o anchetă. 

Conform BBC, în urma unui val de sesizări legate de apariția unor OZN-uri și lumini strălucitoare pe coasta de sud-vest a Irlandei, Autoritatea Aviatică a demarat o anchetă.

Primele sesizări au venit pe 9 noiembrie. Un pilot British Airways a întrebat turnul de control aerian dacă în zona în se afla aeronava pe care o pilota se desfășurau exerciții militare, deorece observase ceva care „se mişcă foarte repede”. Răspunsul primit a fost negativ.

Conform BBC, pilotul se întorcea din Montreal și se întrepta spre aeroportul Heathrow din Londra când a întâlnit „o lumină foarte strălucitoare” și un obiect care s-a apropiat de partea stângă a avionului, ca mai apoi „să dispară rapid spre nord”.

Un pilot al companiei Virgin Airways a venit cu o posibilă explicație. Acesta spune că ar fi putut fi vorba despre un meteorit reintrat în atmosfera Pământului.

Viteza acestor obiecte a fost descrisă ca fiind „astronomică” de un alt pilot, care spune că se apropia de Mach 2 - adică dublul vitezei sunetului.

Specialiștii analizează cu atenție situația: „În urma mai multor relatări ale unor piloţi de aeronave, vineri, 9 noiembrie, cu privire la o activitate neobişnuită în spaţiul aerian, Autoritatea Aviaţiei Irlandeze a lansat o investigaţie”, a transmis Autoritatea Aviaţiei Irlandeze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imagini care vă pot afecta emoțional! Așa era ținut în lanțuri Max, ursul de la Castelul Peleș... (VIDEO). Imagini cu ursul Max în viață. Cum era chinuit patrupedul din fața Castelului Peleș!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x