Autoritățile au dezgropat un cadavru pentru a-l dezbrăca de uniforma. „Au încalcat legile pământului și înaintașilor noștri”

Autoritățile din vestul Keniei au deshumat cadavrul unui localnic pentru a-l putea dezbrăca de uniforma cu care a fost îngropat. 

Autoritățile din vestul Keniei au deshumat cadavrul unui localnic pentru a-l putea dezbrăca de uniforma cu care a fost îngropat.

Martin Shikuku Alukoye a murit după ce s-a înecat în decursul acestei luni, acesta a fost înmormântat în uniforma completă a Serviciului de Tineret din Kakamega.

Oficialii locali au dezgropat cadavrul pentru a-i putea scoate uniforma, deși familia acestuia s-a opus în mod cert.

„Au încalcat legile pământului și înaintașilor noștri” , a declarat unchiul decedatului.

Familia decedatului declară că s-au opus cererilor oficialilor de a prelua uniforma bărbatului de 31 de ani, dar că aceștia au luat această decizie fără acordul lor sau printr-un ordin judecătoresc.

"Odată ce un cadavru a fost înmormântat, este necesar ca oricine are o plângere să obțină un ordin judecătoresc pentru a-l exuma. Administratorii județeni au mers împotriva legii în recuperarea îmbrăcămintei", a declarat șeful adjunct al zonei.

Trupul bărbatului decedat a fost îmbrăcat într-un set noi de haine și îngropat a doua oară la începutul acestei săptămâni. Bătrânii satului au efectuat ritualuri pentru curățarea familiei.

"Ne-am hotărât să-l îngropăm pe fiul nostru noaptea, în conformitate cu cultura care dictează că o persoană care a murit prin înec nu ar trebui să fie îngropată în timp ce soarele strălucește. Dar ofițerii județeni ne-au surprins când au decis să exhumeze corpul pentru a-și recupera regalia "

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri