Antena Căutare

Autoritățile au dezgropat un cadavru pentru a-l dezbrăca de uniforma. „Au încalcat legile pământului și înaintașilor noștri”

Autoritățile din vestul Keniei au deshumat cadavrul unui localnic pentru a-l putea dezbrăca de uniforma cu care a fost îngropat. 

Autoritățile din vestul Keniei au deshumat cadavrul unui localnic pentru a-l putea dezbrăca de uniforma cu care a fost îngropat.

Martin Shikuku Alukoye a murit după ce s-a înecat în decursul acestei luni, acesta a fost înmormântat în uniforma completă a Serviciului de Tineret din Kakamega.

Oficialii locali au dezgropat cadavrul pentru a-i putea scoate uniforma, deși familia acestuia s-a opus în mod cert.

„Au încalcat legile pământului și înaintașilor noștri” , a declarat unchiul decedatului.

Familia decedatului declară că s-au opus cererilor oficialilor de a prelua uniforma bărbatului de 31 de ani, dar că aceștia au luat această decizie fără acordul lor sau printr-un ordin judecătoresc.

"Odată ce un cadavru a fost înmormântat, este necesar ca oricine are o plângere să obțină un ordin judecătoresc pentru a-l exuma. Administratorii județeni au mers împotriva legii în recuperarea îmbrăcămintei", a declarat șeful adjunct al zonei.

Trupul bărbatului decedat a fost îmbrăcat într-un set noi de haine și îngropat a doua oară la începutul acestei săptămâni. Bătrânii satului au efectuat ritualuri pentru curățarea familiei.

"Ne-am hotărât să-l îngropăm pe fiul nostru noaptea, în conformitate cu cultura care dictează că o persoană care a murit prin înec nu ar trebui să fie îngropată în timp ce soarele strălucește. Dar ofițerii județeni ne-au surprins când au decis să exhumeze corpul pentru a-și recupera regalia "

Și-au trimis copii într-o tabără de vacanță de unde nu s-au întors. Minorii au fost adoptați în mod ilegal în Belgia. „O... Un român condamnat de comuniști la 25 de ani de închisoare a ajuns să lucreze pentru Metallica! Cum i-a cunoscut pe memb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x