Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Aveau laptop în Grecia Antică! O sculptură veche de 2100 de ani pune internetul pe jar! Tot mai mulți cred acum că există călătorii în timp!

Adepții teoriei conspirației și-au îndreptat recent atenția asupra unei sculpturi din Grecia Antică, ce datează din anul 100 î.Hr.

Sculptura a stârnit numeroase controverse în întreaga lume

Adepții teoriei conspirației și-au îndreptat recent atenția asupra unei sculpturi din Grecia Antică, ce datează din anul 100 î.Hr.

La o privire mai atentă, opera surprinde o femeie ce privește atent la un...laptop. Atenție, vorbim despre o creație veche de peste 2100 de ani!

Specialiștii au analizat îndelung sculptura și culmea, straniul obiect are exact forma și dimensiunea unui laptop din zilele noastre. Mai mult decât atât, are și două orificii, ca și când ar fi vorba despre porturile USB.

Indiferent de unghiul în care se privește, obiectul seamănă perfect cu un laptop

În scurt timp, reacțiile adepților teoriei conspirației au apărut și au stârnit o adevărată controversă în mediul online, aceștia susținând cu fermitate că „laptopul” din sculptură este dovada vie a călătoriei în timp și spațiu.

E moartă de 150 de ani, dar primește flori proaspete în fiecare zi. 50.000 de fire. S-a stins de tuberculoză, la doar 17 primăveri

Au fost și păreri ceva mai ancorate în realitate, controversatul obiect fiind asemănat cu un abac, adică un instrument de măsură din perioada Antică.

Și nu orice fel de laptop, ci unul performant, cu porturi USB!

În prezent, această piesă poate fi admirată la muzeul J. Paul Getty din Malibu (California).

Tu ce crezi că este obiectul din sculptură? Ai vreo explicație?

Recomandari