Avem nevoie de eroi ca Georgiana. Imaginea cu acest medic din Iași face înconjurul lumii

Un cadru medical din Iași a devenit o eroină și este extrem de apreciată pentru munca ei, chiar și peste hotare.

Avem nevoie de eroi ca Georgiana. Imaginea cu acest medic din Iași face înconjurul lumii

facebook/ the atlas of beauty

Frumoasa Giorgiana, care este medic pe ambulanță într-un spital din Iași, a fost inclusă într-un proiect extraordinar dedicat frumuseții, atât interioară, cât și exterioară, femeilor care fac din această lume un loc mai bun, The Atlas of Beauty.

Proiectul despre frumusețea interioară a femeilor eroine

Acest proiect foto, The Atlas of Beauty, este desfășurat de Mihaela Noroc, o femeie fotograf care călătorește înconjurul lumii pentru a afla poveștile unor femei luptătoare, surprinzând diverse portrete, indiferent de etnia, culoarea sau orientarea acestor minunate femei.

Proiectul încununează diversitatea planetei noastre și a femeilor care întreprind diverse activități, au joburi diferite, sunt mame sau se chinuie zi de zi să supraviețuiască. Fotograful Mihaela Noroc călătorește de trei ani și fotografiază zilnic femei surprinse în ipostaze naturale, fără regie sau trucuri, în mediul lor natural. Până în prezent, fotograful a reușit să viziteze 50 de țări.

Bazele proiectului au fost puse în 2013, iar Mihaela a ajuns să vorbească live despre el la CNN și chiar la show-ul cunoscutei Oprah Winfrey. Numeroase publicații din afară au vorbit și încă vorbesc despre munca lăudabilă a fotografului și despre minunata idee din spatele acestui proiect.

În proiectul său, mai apare poza unei românce. Este vorba de Oana, o supraviețuitoare a catastrofei din clubul Colectiv. Fotograful Mihaela Noroc a surprins cicatricile Oanei și a spus povestea ce se ascunde dincolo de ele.

Țelul Mihaelei Noroc este de a continua să călătorească și să fotografieze femeie din cât mai multe țări, de peste tot prin lume, încercând astfel să îi inspire pe alții.

Povestea Georgianei

Women comprise the majority of frontline healthcare workers, globally. To me they are the heroes of 2020, together with...

Posted by The Atlas of Beauty on Saturday, 2 January 2021

Georgiana este medic pe ambulanță în Iași și a luptat de la începutul pandemiei de coronavirus, fiind unul dintre cadrele medicale din prima linie. Zi de zi a văzut unele dintre cele mai grele cazuri. Georgiana este una dintre femeile puternice care a văzut și ajutat copii pe moarte, pacienți grav bolnavi, fără șansă de scăpare.

Din nefericire, ea și-a pierdut și o parte din colegi după ce un elicopter SMURD s-a prăbușit. În 2020, Georgiana și-a depus toată energia în lupta împotriva COVID-19 , ajutându-I pe bolnavii de la terapie intensivă. Ea a reușit să salveze sute de vieții și tocmai de aceea este una dintre femeile cu care țara noastră s-ar putea mândri.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri