Antena Căutare

Aventura spectaculoasă a unui român: A vrut să-i arăte lumea fiului său şi a străbătut 41 de ţări şi 28.000 de kilometri cu motocicleta

În timp ce mulţi părinţi nu se încumetă să plece de acasă nici măcar 200 de kilometri cu micuţii lor, Mihai Barbu şi Oana, doi români dornici de aventură, şi-au luat copilul de doar patru ani şi au pornit într-o călătorie fabuloasă.

În timp ce mulţi părinţi nu se încumetă să plece de acasă nici măcar 200 de kilometri cu micuţii lor, Mihai Barbu şi Oana, doi români dornici de aventură, şi-au luat copilul de doar patru ani şi au pornit într-o călătorie fabuloasă.

Dornici de aventură şi împinşi de visul de a-i arăta lumea fiului lor, în vârstă de patru ani, cei doi tineri şi-au făcut bagajele în urmă cu doar câteva luni şi au plecat la drum. Astfel, aceştia au ajuns să străbată toată Europa şi o parte din Africa. Mai exact, 41 de ţări, două continente, 28.000 de kilometri şi patru luni de aventură

„Numărul de țări prin care am trecut 41 – 28.000 kilometri în patru luni și câteva zile. N-a fost un plan. Am plecat să vedem cum ne înțelegem toți trei în formula asta, să facem o ieșire de probă, dar având la dispoziție toată vara, am văzut că totul merge bine, am continuat și uite așa au trecut patru luni”, a declarat, pentru Gazeta de dimineață, Mihai Barbu.

De asemenea, Mihai Barbu a mărturisit că fiul său Vladimir a fost entuziasmat de călătorie şi a pus numeroase întrebări: „Vladimir s-a purtat surprinzător de bine. Nu a existat în patru luni niciun moment în care să spună că vrea acasă sau să întrebe când mergem acasă”.

Mihai Barbu şi iubita sa, Oana, însoţiţi de fiul lor, s-au bucurat în cele patru luni de momente spectaculoase: Au înotat în Austria, s-au plimbat cu feribotul în Estonia, au campat în Finlanda, au desenat inimioare în nisip, în Norvegia şi au admirat un răsărit magnific în Spania.

Vedeţi şi alte imagini din călătoria acestora, aici!

Sursa: Bored Panda, Gazeta de dimineaţă

Aceasta este zodia perfectă! Nimeni nu poate să îi stea în cale!... Britanicii au găsit înlocuitor pentru prezervative! E de NEIMAGINAT ce folosesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x