Antena Căutare

Avertisment important al specialiştilor: Ce e INTERZIS să cauţi pe Google

Ce este interzis să cauţi pe Google? Dacă nu respecţi aceste reguli, vei avea mari probleme!

Ce este interzis să cauţi pe Google? Dacă nu respecţi aceste reguli, vei avea mari probleme!

Bacalaureatul, Evaluarea Naţională şi ofertele de Black Friday, în topul căutărilor românilor pe internet

Motoarele de căutare, precum Google sau Bing, sunt locul cu care oamenii împărtăşesc cele mai multe curiozităţi şi dorinţe personale. Totuşi, nimeni nu trebuie să uite că în mediul virtual ajung tot felul de informaţii eronate:

Ce trebuie să știi:

1. Google nu este doctorul tău: Nu încerca să îţi pui singur un diagnostic, folosindu-te de „prietenul” Google. Medicina nu se învaţă şase ani fără niciun motiv.

2. Google nu este psihologul tău: El îţi va da exact sfaturile pe care ţi le doreşti, ceea ce nu este în regulă.

3. Google este un „turnător”: Istoricul tău de căutări este întotdeauna accesibil celor din spatele motorului de căutare, chiar şi atunci când cauţi informaţii pe „modul incognito”. Deci, ai grijă ce cauţi pe Google, pentru că dacă cei de la butoate sesizează ceva suspect, te-ai putea trezi cu probleme.

4. Google este o arhivă de imagini dezgustătoare: Dacă nu vrei să te simţi dezgustat, ai face bine să nu cauţi la secţiunea imagini termeni sau expresii care ar putea genera fotografii din această categorie.

5. Google este un „depozit” de informaţii surprinzătoare despre tine: Dacă cineva îţi caută numele, poate descoperi lucruri pe care, de multe ori, nu ţi-ai dori să le afle nimeni, conform gandul.info.

Cea mai tare colaborare a anului! Maluma și Fuego fac show cu o super piesă, pe care o vei vrea mereu la petreceri!...  Primii SEPTUPLEȚI din lume au împlinit 21 de ani! „Minunea” s-a întâmplat în 1997, iar imaginile cu micuții au făcut în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x