Antena Căutare

Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor: Un baietel de cinci ani, cel mai tanar pilot din lume

Un baiat in varsta de cinci ani, din China, a devenit cea mai tanara persoana care a pilotat vreodata un avion usor. Tatal sau, care il pune sa se confrunte cu tot felul de senzatii tari, vrea acum sa il inscrie in Cartea Recordurilor.

Micutul He Yide, poreclit Duoduo, a zburat timp de 35 de minute la mansa avionului, langa Beijing, relateaza Daily Mail. Inainte sa fie lasat sa piloteze singur, baiatul a luat lectii de zbor, pentru care tatal sau a platit aproape 4.900 de dolari.

Oricat de priceput ar fi devenit Duoduo, in timpul primului sau zbor solo a fost insotit de un pilot profesionist, dar care nu a facut altceva decat sa il supravegheze.

Succesul misiunii a fost anuntata de tatal micutului, pe Weibo, corespondentul din China al Twitter-ului: „Primul sau zbor a avut mare succes si nu a fost speriat deloc”.

Barbatul este cunoscut in China pentru regimul sever de antrenamente la care il supune pe fiul sau. Iarna trecuta, l-a dus pe cel mic afara si l-a lasat sa stea dezbracat in zapada.

Foto: JiangSu TV

O britanica sustine ca a nascut tripleti pentru ca a inceput sa manance la fast food... Pasiune BIZARA! Un barbat din Singapore detine 9.000 de papusi! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x