Antena Căutare

Avram Iancu poate fi Înotătorul Anului. A parcurs 2.860 de kilometri, fără costum de protecţie, a înfruntat hipotermia și a fost singur în apă chiar şi câte 10 ore pe zi

După ce înotat de-a lungul Dunării, de la izvoare la vărsare, bibliotecarul cu nume de revoluţionar, Avram Iancu, are şansa să devină înotătorul anului pe plan mondial.

După ce înotat de-a lungul Dunării, de la izvoare la vărsare, bibliotecarul cu nume de revoluţionar, Avram Iancu, are şansa să devină înotătorul anului pe plan mondial.

Este pentru prima dată când un român este nominalizat pentru acest titlu, iar Avram Iancu speră că ai lui îl vor susţine. "Am dat de milioane de ori din mâini pe Dunăre, acum e rândul vostru să mă votaţi", spune ambiţiosul înotător din Petroşani.

A parcurs 2.860 de kilometri, fără costum de protecţie, dar cu multă voinţă. Inspirat de romanul Pilotul de pe Dunăre, al lui Jules Verne, Avram Iancu şi-a propus să ajungă înot din Munţii Pădurea Neagră, până la Sulina.

Au fost 89 de zile în care a înfruntat vânt, ploi, valuri, hipotermie şi dorinţa de a lăsa totul baltă. A fost singur în apă chiar şi câte 10 ore pe zi. Gândul i-a zburat mereu la cele trei fiice de acasă. Şi nu i-a venit să creadă când şi-a întâlnit soţia pe mal.

Avram Iancu şi-a încheiat aventura în septembrie, dar acum a intrat în cursa pentru titlul de Înotătorul anului în ape libere pe plan mondial. Şi are nevoie de cât mai multe voturi.

Inspirat de romanul "Pilotul de pe Dunăre", al lui Jules Verne, Avram Iancu şi-a propus să ajungă înot din Munţii Pădurea Neagră, până la Sulina. Câştigătorul va fi anunţat la începutul anului viitor

Bebeluş, adus pe lume de Joker, inamicului principal al lui Batman. Cum au reacționat părinții... Lovitură GREA pentru toți cei care vor să-și cumpere CARTELE TELEFONICE. Din 15 decembrie VOR FI AMPRENTAȚI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x