Antena Căutare

BAC 2016. Ce rezultate vei avea la bac în funcție de ZODIE! Oare astrele se vor alinia în favoarea ta la „examenul maturității”?

 BAC 2016 - Ești în „focul” bacalaureatului  și ai emoții cât casa? Crede în tine, ai încredere că vei reuși să promovezi și fii cât mai optimist? Uneori și astrele ne influențează în tot ceea ce facem! Iată ce rezultate vei avea la examen în funcție de zodia în care te-ai născut, dar și ce pericole te pândesc în această perioadă importantă din viața ta. Ține minte: dacă „stelele” nu îți sunt favorabile, poți schimba ceea ce îți dictează! Destinul e până la urmă în mâinile tale, să nu uiți!

BAC 2016 - Ești în „focul” bacalaureatului și ai emoții cât casa? Crede în tine, ai încredere că vei reuși să promovezi și fii cât mai optimist? Uneori și astrele ne influențează în tot ceea ce facem! Iată ce rezultate vei avea la examen în funcție de zodia în care te-ai născut, dar și ce pericole te pândesc în această perioadă importantă din viața ta. Ține minte: dacă „stelele” nu îți sunt favorabile, poți schimba ceea ce îți dictează! Destinul e până la urmă în mâinile tale, să nu uiți!


Berbec

Cei născuți în Berbec sunt foarte bine susținuți în lunile iunie-iulie, dar ei sunt mai pripiți din fire și pot face greșeli pentru că se grăbesc. Așadar, că să nu aibă niciun fel de probleme, trebuie să nu dea răspunsurile prea repede, ci să le gândească bine înainte.

Taur
Nativii din Taur sunt foarte sensibili, în general, de aceea în perioadă respectivă trebuie să se menajeze din punct de vedere nervos. Deși nu sunt foarte vorbăreți din fire, vor avea succes în special la examenele orale. Trebuie să fie, însă, atenți după data de 5 iulie, pentru că vor avea un blocaj și nu cumva să rateze admiterea la facultate.

Gemeni


Gemenii sunt vedetele acestui an în sensul pozitiv, sunt foarte bine susținuți, iar creativitatea lor funcționează la maximum. Ar trebui să strălucească și la examenele orale, și la cele scrise. Dacă dau examen la matematică, le va merge foarte bine.

Rac
Au o problemă care ține de comunicare. Dacă au avut necazuri în dragoste sau cu prietenii, asta îi poate întoarce pe dos. La scris, va fi bine, dar la oral trebuie să se concentreze foarte mult. Mai bine să-și sistematizeze ideile pe o hârtie înainte, să nu se grăbească, trebuie să fie calmi.

Leu
Când văd subiectele, nu trebuie să spune repede “asta știu să-l fac”. Trebuie să stea să le analizeze bine înainte să se apuce de scris. La semnele de foc există o componența de nerăbdare și asta poate să le dea peste cap, dar se vor bucură de reușită.


Fecioară
În zilele de 10 și 11 iunie, nativii din fecioară trebuie să fie atenți la alimentație, să nu ajungă la examen cu indigestie. Examenele pe care le vor da ar trebui să se lase cu reușită.


Balanță


Sunt echilibrate și la ele funcționează creativitatea foarte bine, au un înger păzitor, care le ghidează. Le-aș sugera să nu îngrașe porcul în ajun. Pot să spun că sunt bine susținute, dar trebuie să aibă grijă cum se îmbrăca, să nu poarte ținute sfidătoare, așa cum au obiceiul, pentru că nu se duc la paradă modei, ci la examen.

Scorpion
Au un dar de a învață ceva de speriat, dar să nu dea sfântul să încerce să copieze sau să îi ajute pe alții, pentru că vor fi pedepsiți și ei, și cei pe care îi vor ajută.

Săgetător


Examenul va fi bine susținut, dar le recomand să fie foarte atenți cum circulă, cu ce mijloace de transport în comun vin la școală, când coboară din metrou sau din tramvai. Altfel, nu trebuie să se sperie.

Capricorn


Ar trebui să facă față cu brio la matematică. Nu le e rău, dar au niște sensibilități digestive. Vor face față cu succes în special la probele reale, care vor fi favorizate.


Vărsător


Că și scorpionii, ei nu pot să tacă nici măcar la examen, iar dacă nimeresc la un profesor mai dur, îi da afară dacă vorbesc mai mult decât trebuie și ce nu trebuie. Le mai sugerez să nu se grăbească și să citească de zece ori înainte să scrie ceva, pentru că există riscul să încurce borcanele din cauza că se grăbesc.

Pești
Și acești nativi vor face față examenului, dar cu greu, este un soi de limită pentru ei, pentru că se epuizează foarte ușor, sunt slăbiți. Le recomand să-și adune forțele și vor reuși să treacă cu bine peste examen.

BAC 2016. Clar, și tu vrei să iei BACUL din prima. Metodă inedită de reușită pentru cei care susțin Bacalaureatul... Belgian devenit artist în țara noastră. Și-a făcut lucrarea de diplomă într-un sat din Buzău și s-a lăsat "adoptat&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x