Antena Căutare

BAC 2016. Clar, și tu vrei să iei BACUL din prima. Metodă inedită de reușită pentru cei care susțin Bacalaureatul

BAC 2016. Absolvenţii claselor a XII-a pot sări în sus de bucurie! Experţii Feng Shui au descoperit ce anume trebuie să facă adolescenţii pentru a lua bac-ul... din prima.

BAC 2016. Absolvenţii claselor a XII-a pot sări în sus de bucurie! Experţii Feng Shui au descoperit ce anume trebuie să facă adolescenţii pentru a lua bac-ul... din prima.

BAC 2016. Secretul reuşitei constă în aşezarea unui recipient cu apă în care se adaugă sare, apoi se pune pe o tavă din inox şi în jurul recipientului se vor pune şase monede. Explicaţia este simplă şi logică: energia ghinioanelor aparţine elementului Pământ, iar acesta este consumat de Apă şi de Metal.

BAC 2016. De asemenea, este nevoie de apă pentru că şi în realitate folosim pământ pentru a face diguri. În urma acestui conflict, între apă şi metal pe de-o parte şi pământ pe cealaltă parte, cel din urmă oboseşte, iar ghinioanele nu se vor mai ţine de noi.

Rocsana și Răzvan, moderatorii emisiunii "Star Matinal" au pus în practică studiul experiților. Ce a ieșit?

Un șofer de taxi a acceptat cursa comandată de o bătrânică, dar ceva fabulos avea să i se întâmple! Pe drum a primit cea... BAC 2016. Ce rezultate vei avea la bac în funcție de ZODIE! Oare astrele se vor alinia în favoarea ta la „examenul matur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x