Antena Căutare

Băiatul care plânge cu LACRIMI DE SÂNGE! Oamenii spun că e însemnat de Diavol şi nimeni nu se apropie de el

Povestea unui american de 19 ani a îngrozit o lume întreagă. Din cauza unei boli extrem de rare, acesta plânge cu lacrimi de sânge.

Băiatul care plânge cu LACRIMI DE SÂNGE! Oamenii spun că e însemnat de Diavol şi nimeni nu se apropie de el Galerie
Calvino Inman, băiatul care plânge cu lacrimi de sânge

Povestea unui american de 19 ani a îngrozit o lume întreagă. Din cauza unei boli extrem de rare, acesta plânge cu lacrimi de sânge.

În urmă cu patru ani, viaţa lui Calvino Inman s-a schimbat radical. În timp ce îşi făcea duş, a observat că a început să-i curgă sânge din ochi. Speriat, şi-a chemat mama să-l ajute, dar aceasta a încremenit. "A fost cel mai înfricoşător moment din viaţa mea. S-a uitat la mine şi m-a întrebat dacă o să moară. Mi s-a rupt sufletul atunci", povesteşte mama adolescentului.

A fost transportat de urgenţă la spital, dar medicii nu au putut să stabilească un diagnostic precis. După analize amănunţite, doctorii au ajuns la concluzia că suferă de "Hemolacrie", o boală oftalmologică rară. "Lacrimile sunt incontrolabile. Brusc, simt cum mi se umezesc ochii. Poate dura de la 15 minute până la o oră", a declarat Calvino.

Din cauza bolii cu care se luptă zilnic, oamenii din jur îl consideră un ciudat, cred că e însemnat de Diavol şi evită să se apropie de el.

“Mama a murit, dar s-a întors pentru a mă ajuta să nasc”... GALERIE FOTO de mii de like-uri! Oare ce a fost în capul lor?! Şi-au făcut cele mai PENIBILE tatuaje...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x