Antena Căutare

Bali: O thailandeza a inghitit 1.280 de pastile de ecstasy, pentru a putea trece de vamesi

O femeie thailandeza a inghitit peste 1.280 de pastile de ecstasy, invelite in pungi de plastic, pentru a putea trece de vamesii din Bali, care au depistat-o insa inainte de a reusi sa iasa din aeroport, titreaza Deccan Herald.

Tanara, in varsta de 24 de ani, a fost retinuta de vamesi la sosirea pe aeroportul din Bali, carora li s-a parut foarte nervoasa. Astfel, femeia a fost dusa la spital si i s-au gasit 1280 de pastile de ecstasy in stomac, invelite in 90 de pungi de plastic.

Stupefiantele cantareau in total 402 grame, iar valoarea drogurilor este estimata la circa 40.000 de euro

Thailandeza, care spune ca e dansatoare la Bangkok, a declarat anchetatorilor ca un israelian i-a promis 656 dolari (498 euro) daca duce pastilele in Bali.

Femeia a risca inchisoare pe viata sau chiar pedeapsa cu moartea, conform legislatiei indoneziene, foarte severe in ceea ce priveste traficul de droguri.

"Impreuna dam viata povestilor": Ovidiu Rizescu, antrenorul din spatele unui succes unic, dar nestiut in Roman... "Impreuna dam viata povestilor": Cornel Constantiniu, simbolul unei generatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x