Antena Căutare

Bancomatele lucrează pentru hackeri: de ce nu mai au nevoie infractorii de skimmere

Furtul de bani folosind dispozitivele de copiere a cardurilor este una dintre cele mai cunoscute metode de furt. Totuși, oamenii au devenit mai atenți la astfel de dispozitive montate clandestin, iar infractorii au trebuit să găsească noi metode pentru a se îmbogăți rapid

Furtul de bani folosind dispozitivele de copiere a cardurilor este una dintre cele mai cunoscute metode de furt. Totuși, oamenii au devenit mai atenți la astfel de dispozitive montate clandestin, iar infractorii au trebuit să găsească noi metode pentru a se îmbogăți rapid.

Când Microsoft a anunțat că nu va mai face actualizări sistemului de operareWindows XP, utilizatorii casnici au trecut către versiuni mai noi sau, pur și simplu, și-au instalat un nou antivirus și au sperat că nu vor fi afectați de hackeri.

Partea mai complexă a ecuației este reprezentată de faptul că majoritatea bancomatelor din lume folosesc acest sistem de operare, iar odată cu încetarea suportului, acestea au devenit ținte sigure pentru hackeri.

Află cum fură hackerii banii și care e strategia lor pentru a nu fi prinși.

Un polițist i-a salvat viața acestei fetițe! Ce s-a întâmplat, la 18 ani după dramaticul moment, te va face să plângi... Mathpix îți rezolvă pe smartphone ecuațiile scrise pe hârtie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x