Antena Căutare

Bărbat bătut măr de iubita într-un magazin după ce a fost refuzată, Totul a fost filmat: „Nu ți-e rușine să mă refuzi. Te omor aici!”

O zi frumoasă se poate transforma rapid într-un coșmar, dacă nu iei decizia corectă la momentul oportun. Asta a pățit un tânăr, care a fost pălmuit de zeci de ori de către isterica sa parteneră de viață, după un refuz pe care femeia l-a considerat inoportun

O zi frumoasă se poate transforma rapid într-un coșmar, dacă nu iei decizia corectă la momentul oportun. Asta a pățit un tânăr, care a fost pălmuit de zeci de ori de către isterica sa parteneră de viață, după un refuz pe care femeia l-a considerat inoportun.

Dincolo de întreaga tevatură, episodul petrecut într-un magazin de telefoane mobile din CHina, are și o explicație. Se pare că cea care este responsabilă cu veniturile în cuplu este femeia, în vreme ce bărbatul este un biet întreținut, rol ce poate deveni periculos atunci când faci astfel de erori.

Chinezii sărbătoresc ceea ce americanii și occidentalii numesc „Ziua Îndrăgostiților” pe 20 mai, iar tânăra și-a dorit musai un telefon mobil pe care bărbatul a refuzat să i-l cumpere, deși fondurile erau asigurate de atacatoare. Iritată la maximum, iubita a început să-i dea palme adresându-i și câteva vorbe deloc onorante: „Cum îți permiți? Nu îți e rușine să mă refuzi de față cu toată lumea? Ai uitat cine aduce banii în casă?”, îl întreba iubita nemulțumită în timp ce continua să-l pălmuiască.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii de ordine au intervenit și au încercat să o potolească pe femeie, dar în momentul acela victima i-a implorat pe aceștia să o lase-n pace pentru că ea este cea care întreține familia.

NASA anunță că un asteroid masiv se apropie de Pământ! Asteroidul are propria sa lună și dimensiuni uriașe!... Studentă la drept, prea sexy ca să-și găsească un job! Cum arată blonda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x