Antena Căutare

Bărbat de 74 de ani, hotărât să divorțeze după ce și-a prins soția de 21 de ani sărutându-se cu un alt pensionar: ”Nu mai e nimic de făcut!”

Un bărbat în vârstă de 74 de ani, care credea că-și găsise marea dragoste în brațele unei tinere de 21 de ani, pe care a și luat-o de nevastă, vrea să divorțeze. Acesta e supărat foc după ce și-a prins tânăra soție cu alt bărbat, tot un bătrânel.

Bărbat de 74 de ani, hotărât să divorțeze după ce și-a prins soția de 21 de ani sărutându-se cu un alt pensionar: ”Nu mai e nimic de făcut!”
Bărbat de 74 de ani, hotărât să divorțeze după ce și-a prins soția de 21 de ani sărutându-se cu un alt pensionar

Milojko Bozic, un bărbat în vârstă de 74 de ani, care participă la un reality show în Serbia, a dezvluit că vrea să divorțeze duopă ce și-a prins soția de 21 de ani sărutându-se la duș cu un bărbat de 60 de ani.

Caz nemaipomenit! Sunt sextupleți, dar diferența de vârstă dintre ei este de 15 ani! Cum a fost posibil

Se pare că gestul Milijanei de a intra la duș cu un alt bărbat l-a supărat teribil pe pensionar, care e decis să semneze actele la notar.

Diferența de vârstă n-a fost un impediment pentru iubirea lor! El este tânărul care la 19 ani s-a căsătorit cu o femeie de 72

Cei doi s-au căsătorit în luna septembrie a acestui an și, în ciuda diferenței de 53 de ani, ei spuneau că se iubesc la nebunie.

Potrivit Daily Star, bărbatul a fost la un pas să facă infarct după ce a făcut descoperirea teribilă și a primit îngrijiri medicale.

Acum, el vrea să găsească un avocat ca să înceapă formalitățile pentru divorț.

”A primit îngrijiri medicale imediate, iar doctorii au stabilit că avea tensiunea mărită din cauza veștii pe care a primit-o în cadrul show-ului”, a declarat unul dintre producători.

O replică a tabloului „Mona Lisa” al lui Da Vinci, vândută pentru mai mult de jumătate de milion de euro... O idilă de dragoste dintre un cerb sălbatic și o căprioară de plastic s-a terminat dramatic! Cerbul a rămas complet șoca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x