Antena Căutare

Bărbaţii din Alaska se tund cel mai rar: Motivul este de necrezut!

În insula Kodiak, din Alaska, cei mai mulţi bărbaţi au părul lung şi există o explicaţie foarte interesantă pentru asta. În urma unui studiu, s-a descoperit că frizeriile din zonă sunt cele mai scumpe din Statele Unite ale Americii.

Bărbaţii din Alaska se tund cel mai rar: Motivul este de necrezut!
| mens-hairstyle.com

În insula Kodiak, din Alaska, cei mai mulţi bărbaţi au părul lung şi există o explicaţie foarte interesantă pentru asta.

În urma unui studiu, s-a descoperit că frizeriile din zonă sunt cele mai scumpe din Statele Unite ale Americii, relatează Huffington Post.

Frizeriile din Kodiak au cele mai mari tarife de peste Ocean. Pentru un tuns, bărbaţii trebuie să plătească, în medie, 26,67 dolari. Asta în timp ce în restul saloanelor din SUA, media este de 13,95 dolari.

Din acest motiv, bărbaţii nu prea se tund, dar se consolează cu cele mai ieftine bilete la cinema din SUA, care rareori depăşesc un cost de şase dolari.

CAZ ȘOCANT! A născut singură în casa părinților fără să știe că e însărcinată după care a îngropat copilul în curte... A fost lovită de trăsnet în timpul sarcinii! Ce s-a întâmplat cu copilul i-a uimit pe medici!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x