Antena Căutare

Bărbații erau topiți după ea în anii '90. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai dorite actrițe din "Baywatch"

Erika Eleniak a fost aleasă  în anii '90 din sute de candidate pentru rolul lui Shauni, o blondă, salvamar, extrem de sexy. "Era amuzantă", spunea David Hasselhoff într-un interviu, povestind că la debutul în serial, Eleniak era sex-simbolul serialului, care primea sute de scrisori de la fani.  "M-aș lasă înecat cu plăcere, dacă aș ști că tu ești cea care mă salvează", i-a scris un fan.

Erika Eleniak a fost aleasă în anii '90 din sute de candidate pentru rolul lui Shauni, o blondă, salvamar, extrem de sexy. "Era amuzantă", spunea David Hasselhoff într-un interviu, povestind că la debutul în serial, Eleniak era sex-simbolul serialului, care primea sute de scrisori de la fani. "M-aș lasă înecat cu plăcere, dacă aș ști că tu ești cea care mă salvează", i-a scris un fan.

Bărbații erau topiți după ea în anii '90. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai dorite actrițe din "Baywatch"

A interpretat magistral rolul lui Shauni McClain, una dintre eroinele plajelor californiene supervizate de Los Angeles County Lifeguards. Voluptuoasă, blondă, Erika făcea furori în anii '90 în Baywatch. Alături de Pamela Anderson sau Yasmine Bleeth, Erika Eleniak a făcut istorie drept una dintre fetele-salvamar de pe plajele Los Angelesului. Ce s-a întâmplat însă cu actrița care a jucat rolul lui Shauni McClain și cum arată ea acum?

A regretat enorm că în adolescență a pozat pentru Playboy, că apoi a fost dependentă de alcool și droguri, având și probleme de sănătate cauzate de oscilarile mari de greutate.

În 2006 a făcut parte din concurenții show-ului "Celebrity Fit Club", produs de VH1. În acea perioada a reușit să slăbească 14 kilograme. Astăzi, diva are 48 de ani și se dedică foarte mult creșterii și educației copilului ei.

Drama unei tinere de 21 de ani! Și-a pierdut tatăl diagnosticat cu cancer și a ajuns să supraviețuiască cu 300 de calori... Licitație istorică! Un francez a cheltuit O AVERE pe un vas chinezesc ce a aparținut unui împărat. Ce ofertă a putut să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x