Antena Căutare

Bărbatul care a investit să se transforme într-un Ken în carne și oase. Cum arăta Justin Jedlica înainte de 580 operații estetice

Justin Jedlica este supranumit ”Păpușa Ken” de către presa americană. Bărbatul este un pionier al chirurgiei estetice, o adevărată operă de artă care demonstrează puterea procedurilor cosmetice pentru bărbați.

Justin Jedlica este supranumit ”Păpușa Ken” de către presa americană

Instagram

De ani buni, Justin găsește mereu ceva de modificat la corpul său, pe care dorește să-l transforme într-o copie fidelă a celui deținut de Ken.

Când a ajuns în atenția presei, în urmă cu mai bine de 8 ani, avea 190 de intervenții. În prezent, numărul lor este mult mai mare: 580.

Unele dintre proceduri au fost realizate pe masa de operație, în vreme ce altele includ injectări sau intervenții cu laserul.

Și investiția făcută nu este de neglijat. Jedlica a cheltuit în jur de 600.000 de dolari până acum și nu are de gând să se oprească.

”Provin dintr-o familie cu venituri mici și mi-am dorit întotdeauna o viață mai bună. Familia mea doar a lucrat. Trebuie să o faci pentru a te întreține. Nu am fost pus în postura de a decide care este pasiunea mea și să o urmăresc, să o pot monetiza.

Întotdeauna am adorat o mulțime de lucruri de genul, stilul de viață al celor bogați și celebri și, evident, am fost mereu îndrăgostit de vedete. M-am născut în 1980, atunci Michael Jackson era uriaș, la fel ca Dolly Parton și Joan Rivers. Și multe dintre aceste simboluri iconice pentru mine în tinerețe, toate aveau un lucru în comun: chirughia plastică”, a declarat el pentru media din țara sa.

Horoscopul iubirii 2021. Ce succes ai în dragoste în funcție de data nașterii... Au apărut măștile de protecție pentru mirese. Cum arată modelele propuse de creatorii de modă pentru nunțile lui 2021...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x