Căutare Live

Bărbatul care a investit să se transforme într-un Ken în carne și oase. Cum arăta Justin Jedlica înainte de 580 operații estetice

Justin Jedlica este supranumit ”Păpușa Ken” de către presa americană. Bărbatul este un pionier al chirurgiei estetice, o adevărată operă de artă care demonstrează puterea procedurilor cosmetice pentru bărbați.

Justin Jedlica este supranumit ”Păpușa Ken” de către presa americană

Instagram

De ani buni, Justin găsește mereu ceva de modificat la corpul său, pe care dorește să-l transforme într-o copie fidelă a celui deținut de Ken.

Când a ajuns în atenția presei, în urmă cu mai bine de 8 ani, avea 190 de intervenții. În prezent, numărul lor este mult mai mare: 580.

Unele dintre proceduri au fost realizate pe masa de operație, în vreme ce altele includ injectări sau intervenții cu laserul.

Și investiția făcută nu este de neglijat. Jedlica a cheltuit în jur de 600.000 de dolari până acum și nu are de gând să se oprească.

”Provin dintr-o familie cu venituri mici și mi-am dorit întotdeauna o viață mai bună. Familia mea doar a lucrat. Trebuie să o faci pentru a te întreține. Nu am fost pus în postura de a decide care este pasiunea mea și să o urmăresc, să o pot monetiza.

Întotdeauna am adorat o mulțime de lucruri de genul, stilul de viață al celor bogați și celebri și, evident, am fost mereu îndrăgostit de vedete. M-am născut în 1980, atunci Michael Jackson era uriaș, la fel ca Dolly Parton și Joan Rivers. Și multe dintre aceste simboluri iconice pentru mine în tinerețe, toate aveau un lucru în comun: chirughia plastică”, a declarat el pentru media din țara sa.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Femeia care poartă cele mai îndrăznețe costume de baie. Cum arată JNL la 45 de ani, după zeci de apariții controversate...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri